Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyásokat nem zavarja a...

A kutyásokat nem zavarja a városokat ellepő kutyapiszok? Mit lehetne ellene tenni?

Figyelt kérdés
Az előbb többek szerint provokatív volt a kérdésem és törölték. Most kiírom újra, ebben aztán nincs semmi provokatív dolog, de kíváncsi vagyok a véleményekre.

2012. márc. 18. 17:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk engem jobban idegesít az erkélyemen lévő galambszar, mert a kedves felettem lakók etetik őket, és hozzám potyogtatnak le a galambok.
2012. márc. 18. 18:27
 22/31 A kérdező kommentje:

18:26!

Az általad felsoroltak mindegyikét ellenezem én is! :)

Csak nálam ez kiegészül a kutyatartással.

2012. márc. 18. 18:28
 23/31 anonim ***** válasza:
Zavar bizony. Ha észreveszem, hogy valaki ott akarja hagyni akkor szólok. Ha pedig egy kisgyerek mászkál olyan helyen, ahol sok az akna, akkor szólok a szülőnek, figyeljen. Sajnos mást nem tudok tenni. Persze felszedhetném, de nem vagyok kutyás, nem mindig van nálam erre a célra zacskó.
2012. márc. 18. 18:37
 24/31 anonim ***** válasza:
Zavar. Mostanában nálunk sincs zacskó kirakva. Elmentünk a 100Ft-osba és kemény 150 Ft-ért vettünk 100 db zacsit. Ebadót pedig nem kötném ehhez, mert semmi köze hozzá. Van rá törvény, szedni kéne mindenkinek, különben büntetnek. Csak sajnos erre felénk nem járnak a közterületesek.
2012. márc. 18. 18:41
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"A másik pedig, hogy miért az én adómból tenne a helyi önkormányzat a kutyatartókért?"

Szerinted a 4-es metró miért az én adómból (is) épül, mikor én miskolcon lakom? Ha megyek pestre, akkor se metrózok.

2012. márc. 18. 19:37
 26/31 anonim ***** válasza:

hát én is úgy vagyok vele hogy amíg kuka van a közelbe addig felszedem és el is viszem ,de 500-600 m-t vagy többet nem fogok sétálni szarral a kezemben, szerintem az lenne a legjobb ha minél több kukát kitennénk, akkor szerintem többen felszednék ,mert nekem nem a felszedéssel van bajom hanem azzal hogy vinnem kell jó sokáig mire kitudom dobni...10-20 vagy 30 méterenként lenének kukák akkor oké..

németországba voltam 2 éve és ott az utcákon elég sok kuka volt direkt kutyakakinak és mellette zacskó is..szerintem ez a lehető legjobb ,mert így mindenki felszedné aztán egy idő után az is felszedi aki egyébként nem.. ennyi..

2012. márc. 18. 20:15
 27/31 anonim ***** válasza:
84%

20:15 vagyok

amúgy biztos nincs kutyád ,mi az hogy betiltanád a belvárosban a kutyatartást..

panelba lakok , és mindig is szerettem volna kutyát nem mozogtam eleget,nem voltam annyit a levegőn, és emberek társaságába elég nehezen oldóttam, így egy kutya volt a tökéletes számomra hogy megváltoztathassam az életemet , naponta 3x lent vagyok sétálok sokat, sok embert ismerek és ha unatkozok elég ha előveszek egy kis jutfalatot és trükköt tanítok a kutyámnak, vele nem érzem magam egyedül és ezeket nem csak én állítom, aki egyedül lakik pl egy öreg néni akinek meghalt a férje és a család többi tagja nem foglalkozik ,neki is rengeteget számít egy kutya..

de aki nem élt át ilyeneket és nincs kutyája ,az nem tudja hogy mennyire fontos az embernek egy kutya..

2012. márc. 18. 20:26
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez a probléma nem a kutyaszarról szól! Kizárólag az emberek igényességén/igénytelenségén múlik. Ebben semmi különbség sincs kutyások és kutyátlanok között, csak a kutyátlanoknál másban nyilvánul meg. Ahol másnak a kutyaszar a fő probléma, ott a kutyásoknak az emberszar, amit a kutyáik előszeretettel felzabálnak. Egyiknek sem kellene ott lennie. Ez Magyarország 2012. Talán majd a gyerekeink vagy az unokáink másképp állnak hozzá...
2012. márc. 18. 22:11
 29/31 anonim ***** válasza:
93%

Ja, és a kérdező primitívsége sem a kutyaszarról szól...

Hozzáteszem, hogy engem is zavar a kutyapiszok. Mit lehetne tenni? Össze kell szedni. Csak ezt be kéne tartatni. És drága kérdező nem a Te adódból, hanem az ebadóból, ami a veszettség oltásban van.

Nem indok, hogy nincs kuka. Én akár haza is hozom. De pl. kidobom simán a buszmegálló szemetesbe is. Na és? Szar ember vagyok ettől?

Én nem szeretem a gyerekeket. De azért nem mondom azt, hogy más se 'tartson'.

Mi az istenért nem lehet egymás mellett normálisan élni? Na ezt nem értem. (Félreértés ne essék, ebbe beletartoznak a hülye kutyások és a hülye kutya nélküli emberek is.)

Elnézést a stílusomért, de nagyon kiakadtam a kérdésen és néhány válaszon is...

2012. márc. 18. 22:21
 30/31 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Nézd kérdező. Ez egy olyan téma, ami mindenkinek a saját lelkiismeretére van bízva.

Engem is zavar az, ha más otthagyja, de mivel ez az ország nagyrészt a korrupcióra és a bűnözők védelmére épül, (legalábbis én ezt tapasztalom) így én a kutyám szilárd ürülékének eltávolításával a kötelességemet teljesítem.

De mivel az országban "mindenki" ismeri a jogait, de a kötelességeit már nem mindenki hajlandó vállalni, így ezen kéne először "segíteni".

Így az ürülék otthagyása ellen is lehetne tenni, de szerintem ez a probléma eltörpül azok mellett, ami ellen ténylegesen kéne tenni.

Üdv!

2012. márc. 19. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!