Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyásokat nem zavarja a...

A kutyásokat nem zavarja a városokat ellepő kutyapiszok? Mit lehetne ellene tenni?

Figyelt kérdés
Az előbb többek szerint provokatív volt a kérdésem és törölték. Most kiírom újra, ebben aztán nincs semmi provokatív dolog, de kíváncsi vagyok a véleményekre.

2012. márc. 18. 17:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Jó neked, hogy ez a legnagyobb problémád. Egész nap, a kutyaszarokat számlálod a városban.
2012. márc. 18. 18:11
 12/31 anonim ***** válasza:
2. válaszadó vagyok... mit nem értesz azon, hogy engem nem zavar mert nálunk ilyen gond nincsen? ha lenne biztos zavarna de itt mindenki összeszedi
2012. márc. 18. 18:14
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

De, zavar. A belvárosban eleve betiltanám a kutyatartást, semmilyen élőlénynek nem élettér az a hely.

Én összeszedem olyan helyen, ahol tudom, hogy ki fogom tudni dobni, és nem kell a buszmegálló kukáját használnom (mert annyira azért kultúrember vagyok, hogy nem csinálok sz*rszagot olyan helyre, ahol egész nap emberek ácsorognak, gyerekek, öregek, mindenki). Ahol nincs kuka, ott kövezzenek meg, de ott hagyom, hazavinni mégsem fogom. Ha a helyi önkormányzat kutyagumimentes utcákat akar, lesz szíves tenni érte.

2012. márc. 18. 18:16
 14/31 A kérdező kommentje:

"Ahol nincs kuka, ott kövezzenek meg, de ott hagyom, hazavinni mégsem fogom. Ha a helyi önkormányzat kutyagumimentes utcákat akar, lesz szíves tenni érte."

Na itt a probléma, mert ennyi erővel minden kutyás mondhatja, hogy a 10 méterre lévő kuka már nem számít a környéken lévőnek, így inkább nem hajol le érte.

A másik pedig, hogy miért az én adómból tenne a helyi önkormányzat a kutyatartókért? Ezért tartom egyébként jó lehetőségnek az ebadó bevezetését.

2012. márc. 18. 18:20
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

Pest külvárosában lakunk, mellettünk füves, erdős rész, patakpart. Marhára nem zavar, hogy a fűből nem szedik fel, pár nap alatt úgyis lebomlik.

Sokkal inkább zavar a cigarettacsikk. Na az károsítja a környezetet, előbb az ellen kellene tenni.

2012. márc. 18. 18:20
 16/31 anonim ***** válasza:
Az ebadó hogy jön a kutyakakihoz?
2012. márc. 18. 18:21
 17/31 A kérdező kommentje:
Úgy jön az ebadó a kutyakakihoz, hogy én eleve ellenzem a belvárosi területen történő állatartást (és itt nem csak kutyákra gondolok), és minden megoldást helyesnek találok, ami csökkentheti a belterületen tartott állatok számát.
2012. márc. 18. 18:23
 18/31 anonim ***** válasza:
10 méterre elviszem, 30 méterre is, sőt, az utca végére is, vagy a szomszéd utába. De haza nem viszem és kész.
2012. márc. 18. 18:24
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Érted, ez a kukakérdés olyan, mint az autósok meg a parkolóóra. Fizess díjat, hogy hol, azt meg oldd meg magad. Hát persze. Nem így működik. Amint lesz lehetőségünk kulturáltan eltakarítani a kutyagumit, megtesszük, de momentán nagyon sok helyen egész egyszerűen nem tudjuk hova kidobni.
2012. márc. 18. 18:26
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy jön az ebadó a kutyakakihoz, hogy én eleve ellenzem a belvárosi területen történő állatartást (és itt nem csak kutyákra gondolok), és minden megoldást helyesnek találok, ami csökkentheti a belterületen tartott állatok számát."

Én meg ellenzem a dohányzást, a szmogot, a cigányokat, az ablak alatt ordibáló gyerekeket stb.

És?

2012. márc. 18. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!