A kutyásokat nem zavarja a városokat ellepő kutyapiszok? Mit lehetne ellene tenni?
De, zavar. A belvárosban eleve betiltanám a kutyatartást, semmilyen élőlénynek nem élettér az a hely.
Én összeszedem olyan helyen, ahol tudom, hogy ki fogom tudni dobni, és nem kell a buszmegálló kukáját használnom (mert annyira azért kultúrember vagyok, hogy nem csinálok sz*rszagot olyan helyre, ahol egész nap emberek ácsorognak, gyerekek, öregek, mindenki). Ahol nincs kuka, ott kövezzenek meg, de ott hagyom, hazavinni mégsem fogom. Ha a helyi önkormányzat kutyagumimentes utcákat akar, lesz szíves tenni érte.
"Ahol nincs kuka, ott kövezzenek meg, de ott hagyom, hazavinni mégsem fogom. Ha a helyi önkormányzat kutyagumimentes utcákat akar, lesz szíves tenni érte."
Na itt a probléma, mert ennyi erővel minden kutyás mondhatja, hogy a 10 méterre lévő kuka már nem számít a környéken lévőnek, így inkább nem hajol le érte.
A másik pedig, hogy miért az én adómból tenne a helyi önkormányzat a kutyatartókért? Ezért tartom egyébként jó lehetőségnek az ebadó bevezetését.
Pest külvárosában lakunk, mellettünk füves, erdős rész, patakpart. Marhára nem zavar, hogy a fűből nem szedik fel, pár nap alatt úgyis lebomlik.
Sokkal inkább zavar a cigarettacsikk. Na az károsítja a környezetet, előbb az ellen kellene tenni.
"Úgy jön az ebadó a kutyakakihoz, hogy én eleve ellenzem a belvárosi területen történő állatartást (és itt nem csak kutyákra gondolok), és minden megoldást helyesnek találok, ami csökkentheti a belterületen tartott állatok számát."
Én meg ellenzem a dohányzást, a szmogot, a cigányokat, az ablak alatt ordibáló gyerekeket stb.
És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!