Beagle kutyámat mult héten szombaton pároztattuk fajtatiszta beagéval majd kedden megismétlődött, de most egy órával ezelőtt kimentem itt volt egy tacskó és össze voltak raadva Ez most befolyásolhatja a fajtisztaságot vagy már nincs jelentősége?
Mielőtt elolvasánd a véleményem ,csak nézd meg ezt a pár képet!
Na már csak arra lennék kiváncsi, hogy miért is akartál kölyköket? Menny már rá egy hirdetésre, nézd meg légyszives hogy a beagle mennyire agyon tenyésztett fajta, már a menhelyen is annyi van hogy hihetetlen! Szerintem gondolkodj el rajta hogy a kutyusod kölykei is valószinüleg egy menhelyen fog éhezni, vagy egy felelőtlen embernél láncra verve csont soványan éli le szörnyű sorsát! Amig nem késő ivartalanitsd, ha van benned egy kis önzetlenség!
Sajnos láttam már olyan esetet is, hogy egy keveréket eladott pénzért, és embereket csapnak be azzal hogy a kölyök fajta tiszták - persze őket is ugyanúgy lehet
szeretni, a gond csak az, hogy a a kedves szaporító rájön hogy a bolond emberek elhiszik hogy a keverék kutyákért is kérhet pénzt, akkor továbbra is gyártja a kölyköket, a menhelyeken is lehet keveréket venni, és inkább onnan mentsenek az emberek kutyákat, és ne a szaporitókat támogassák!
Kérlek, ivartalanits!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!