Beagle kutyámat mult héten szombaton pároztattuk fajtatiszta beagéval majd kedden megismétlődött, de most egy órával ezelőtt kimentem itt volt egy tacskó és össze voltak raadva Ez most befolyásolhatja a fajtisztaságot vagy már nincs jelentősége?
ezt mond azoknak a kutyáknak akiket a telepeken naponta altatnak...
ebben az alomban lesznek beagl és tacskó keverék kiskutyák...
Tényleg ivartalanítani kéne...eladni úgyse tudod őket beaglet már szinte minden sarkon árulnak... keveréket meg végkép
Életem, ha beagle-re, vagy beagle keverékekre van szükségetek, akkor elmész a legközelebbi menhelyre, és kapásból ötöt a kezedbe nyomnak majd.
Hála Neked és a hozzád hasonló felelőtlen szaporítóknak annyi beagle van már mindenütt, hogy dunát lehetne rekeszteni...
Minden esélyed meg van a vegyes alomhoz,sőt amelyik kölyök születéskor úgy néz ki mint egy Beagle,pár hetesen/hónaposan már lehet,hogy látszik rajta a Tacskó vonás.De ha nem is látszik még a génjeiben hordozhatja.DNS vizsgálattal lehetne megállapítani a kölykök fajtatisztaságát.
Íme egy hirdetés: [link] a második fotót nézzétek ahol az állítólag "fajtatiszta bicolor Beagle" látható,simán látszik benne a Golden Retriever,de simán átb*sznak majd vele valaki hozzá nem értőt.
Ivartalanítsd még nem késő!
11-es válaszoló szépen, türelmesen leírt neked mindent. Annyival egészítem ki, hogy 6 hetes koràtòl 4x kell oltatni a kiskutyàkat (parvo, kombi) és 2x kapnak veszettségit, ezt követően évente. Ezzel számolj anyagilag!
De remélem tényleg sikerült jobb belàtàsra bírni és ivartalaníttatod a szukàt!
Feliza!
De mikor te beteg vagy, ugye nem mész orvoshoz? Hiszen majd isten eldönti, h túléld vagy sem...Sőt, ugye nem vásárolsz ételt áruházban, hanem fullra önellátó vagy, az isten majd eldönti h jó termés lesz vagy sem....
Ugye igazam van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!