Beagle kutyámat mult héten szombaton pároztattuk fajtatiszta beagéval majd kedden megismétlődött, de most egy órával ezelőtt kimentem itt volt egy tacskó és össze voltak raadva Ez most befolyásolhatja a fajtisztaságot vagy már nincs jelentősége?
Hát, akkor lesz egy szép, nagy alom, néhány beagle-lel, és néhány keverékkel!
:)
Sok boldogságot!
(Ha máskor nem ilyen patchwork-kutyacsaládot szeretnétek, hét lakat alatt őrizzétek a tüzelő lánykutyát... Mert neki más kan is megtetszhet ám, mint akit ti kiszemeltek...)
Miért nem lehet megérteni hogy ne SZAPORÍTSATOK ? Ennyire gyenge felfogásúak vagytok vagy mi?? :S
Komolyan nem hiszem el,naponta minimum 5 ilyen kérdést olvasok,és 5X kapok agybajt azon hogy ennyire nem értettek a kutyákhoz,és ennyire nem hallgatok azokra akik tudják mit beszélnek.
volna rá mód ilyenkor megszakitani a terhességet?
Vagy már ez is felejtős?
Kösz az értelmes válaszokat!
1. nem eladásra szánnám a kutyákat!
2. ha szükség van a kutyára akkor miért ne szaporithatnám!/igaz fajtatisztát szerettünk volna/
3. nem vagyok retardált.
normálisan kérdeztem amit nem tudok.
62%-os, a kölykök kihordása, felnevelése sokkal jobban megviselné a kutyát...
Kedves kérdező, nagyon szépen kérlek, vidd el a kutyád ivartalanítani! Egyrészt több apától is lehetnek a picik, másrészt a leggyakoribb fajtajellegű kutya a beagle. Ha szül 12-őt, mi lesz? Senkinek nem kellenek. Kéthetente féregteleníteni kell őket, 5-6 hetes kortól oltani kölyökbetegségek ellen, illetve már kötelező a chip, enélkül nem adhatod oda őket, keményen megbüntetnek. Számolj utána, ez tetemes összeg! És a kombinált oltást ismételni kell kb. 3 hónapos korukban, félévesen mehet a veszettség elleni is. És még nem számoltam bele azt, mi lenne, ha komplikáció lenne a szülésnél, császározni kell, vagy nem lesz a szukának teje, és kétóránként etetned kell!
És ha a szülők hordoztak valami betegségre hajlamot, kijöhet a kölyköknél...
Nagyon rossz ötlet volt befedeztetni a kutyád, rengeteg pénzedbe fog kerülni, és a kölykök nagy része a nyakadon marad, még ingyen sem kell majd senkinek. De még nem késtél el helyrehozni a hibát, vidd el ivartalanítani minél hamarabb, vemhesen is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!