Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajta az, ami jó...

Milyen kutyafajta az, ami jó őrző-védő és legkevésbé igényli a törődést?

Figyelt kérdés
Mezőgazdász vagyok, van egy 400 négyzetméteres gépparkom, oda kutya mindenképp kell, volt egy 8 éves Kaukázusi-juhász kutyám de elpusztult. Egyáltalán nem foglalkoznék a kutyával, annyi hogy etetném-itatnám és kész.
2012. márc. 15. 20:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%
Ja, és nem kell nekik sok hely, de gondolom egy kutyaház, azért lesz neki(k), nem?
2012. márc. 15. 21:29
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem igazán foglalkozna a kutyával csak etetés-itatás akkor miből gondolod, hogy a Komondorszőrét gondozni fogja?

Heti 1x minimum át kell nézni az egész szőrköntösét!

2012. márc. 15. 21:34
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Vagy mindig tavasszal lenyíratja, és nem lesz ilyen gond. Annyit tán rászán egy állatra évente 1-er.
2012. márc. 15. 21:37
 14/27 anonim ***** válasza:
Moszkvai őrkutya?
2012. márc. 15. 21:43
 15/27 A kérdező kommentje:
Rászánnék. Most ne nézzetek állatkínzónak. Ha beteg volt a kutya én is állatorvost hívtam neki. DE most kérdeznék itt valamit ha már ennyire rossz kutyatartónak néztek. Szerintetek jobb azoknak a házi kedvenceknek akiket napi kétszer megsimogatnak, napi 10-15 percet foglalkoznak velük? Szerintem sokkal jobban fáj majd a kutya sziva a napi negyed óra gondoskodás után hogy utána semmmi. Viszont ha egész életében nem szok hozzá a simogatáshoz, játszogatáshoz, nagy területe lesz, még egy társa ism nem mondanám hogy az a kutya nagyon rossz életet fog élni, főleg ha kaukázusi, mert a kaukázusi amugy sem szereti a játszogatást.
2012. márc. 15. 21:44
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

Még mindig a riasztó mellett vagyok. (Más emberek állattartási szokásait nem tudom, hogy sikerült belekeverni ebbe az egészbe.)

Esetleg rendőr

2012. márc. 15. 21:47
 17/27 anonim ***** válasza:

Nem tartalak állatkínzónak:) Amúgy szerintem se nagyon örülnek ezek a nagy kutyák a játszogatásnak, max. napi egy simi:) + azt írtad akarsz neki társat is.

Amúgy eldőlt már, hogy milyen kutya lesz?

2012. márc. 15. 21:48
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szintén a riasztót javaslom. Minden kutya igényli, hogy a gazdája foglalkozzon vele, az amit te tervezel gyakorlatilag állatkínzás.
2012. márc. 15. 21:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg rendőrségre bekötött riasztó? Hozzáteszem a kutyát a legkönnyebb kiiktatni.

Egyébként egy kutya+oltások+kaja többe kerül, mint fél milla. Tény, hogy ezt nem egyszerre kell kifizetni, de a végére több lesz.

2012. márc. 15. 21:49
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem akartam belekeverni, csak nekem sem jó érzés hogy azt hiszik rólam hogy állatkínzó vagyok vagy utálom a kutyákat. Nem én kezdtem, csak olyan válaszokat kaptam ami nem a kérdésemre jött és engem kritizál. Mégpedig hogy egy őrző-védő kutyával nem foglalkozok eleget. Miközben az ilyen ebekkel jobb nem is játszani, simogatni őket, barátkozni, mert akkor "megszerethetik", bízhatnak az emberekben, kiveszik az a gyilkos ösztön ami kell egy ilyen típusu kutyába.
2012. márc. 15. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!