Milyen minőségű a fressnapf saját márkája a mulitfit?
nekem azt mondták hogy az olcso tápok közül a legjobb
semmi fölös szemét nincs benne
szinezék sajnos van benne :(
És a hústartalma is messze elmarad a 30%-tól. Az eladó csajszi ajánlotta, eukanuba helyett. Nah mindegy, ezt már megesszük, szeretni, szereti. A friskies-t, chappi-t hasonlókat nem szerette.
Én is csodálkoztam, mert azzal meg voltunk elégedve nagyon. A kutya is imádja (kisebb szeműt szokott kapni, kimérve), meg mi is azt láttuk rajta, hogy egészséges minden ok vele.
Igaz, kb. kétszer annyiba kerül, mint ez a fressnapf-os, de nagyon ajánlgatta, így gondoltam megkóstoltatom vele. Nah mindegy, legközelebb okosabb leszek. Igaz a hússzázalékot ott is meg lehetett volna nézni. Nem baj, eddig is élt ilyen kajcsin, majd most is kicsit:)
Ha vegyíteném eukanubával az jó lenne esetleg? Vagy azt nem érdemes vegyíteni, mert akkor nem fejti ki a jótékony hatásait?
Köszi a válaszokat!
Szerintem ha a Eukanuba bevált,maradj annál,nem éri meg ilyen olcsó sz@rra váltani.
Kevesebb kell belőle és jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!