Már történt veletek olyan hogy bepisilt a kutyátok egy áruházba? (Ahova be lehet vinni a kutyát pl:fressnapf)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:37
Miért ne mennél oda, te szerencsétlen? Mi bajod lesz?
Még a végén előtörnek belőle az érzelmek és megkedvel egy éllatot!
Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan
kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek; ezt a gyámságot ránk ruházták.”
Amíg nem szeretünk egy állatot lelkünk egy része mélyen alszik!
Nem vagyok szerencsétlen, csak dolgoztam boltban, ahol nagy betűkkel ki volt írva, hogy kutyát behozni tilos. Magasról letojva bejöttek egyesek, kutyával, az meg neki a kifliknek, és fürdött bennük. Tudod, azt nekünk, dolgozóknak kellett aztán kipakolni, és mivel a kutyatulajdonos ordibálva meglépett kutyástul, nem lehetett feltartóztatni, elég szép összeget velünk fizettettek meg, dolgozókkal. Köszönöm szépen, nem vagyok lelketlen, van kutyám és macskám is, imádom őket, de ahová kutyát beengednek, én oda nem megyek, nem lenne gusztusom vásárolni azok után, amit átéltem.
Ne ítélj elsőre.
Élelmiszerüzletbe szerintem senki sem viszi be a kutyáját.. ha meg igen, ott a biztonsági őr.
Ez eléggé kínos lehetett, de szerintem a kutyáddal lehetett a gond. Kutyák általában egymás pisijét bélyegzik felül. Ilyet is csak egy Főnök kutya csinál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!