Drága a Fressnapf? (A kérdés mező tartalmazza a . )
A felnőtt Goldenemnek szeretnék pórázt és nyakörvet venni.
Olyan pórázt, ami így kiengedi a madzagot, de vissza lehet húzni. Szóval ilyen állítható. Gondolom tudjátok miről beszélek :)
drága a fessnapf.
felnőtt goldennek meg nem flexi kell, hanem rendes póráz. ahol nem szabad elengedni, ott jó a rövidebb póráz is, ahol meg el szabad, ott legyen annyira szófogadó, hogy nem kell a flexi.
flexi póráz. Annyira nem drága de netről is lehet jókat rendelni [link]
De ha a kutyád nem tud 100% ban tökéletesen sétálni akkor ilyet ne vegyél mert csak húzni tanul meg tőle a kutya. Én, hogy őszinte legyek se a flexit se a hámot nemszeretem annak ellenére, hogy mostanában mekkora divat....mindkettő esetében gyengül a kontakt kutya és ember között és irányítani is nehezebb.
Igen, nagyon drága.
Én sosem értettem mi baj a flexi pórázzal, egy barátnőm is azzal sétáltatja a goldiját.
Annyi, hogy meg kell nevelni, és akkor tökmindegy, hogy milyen pórázt NEM FOG HÚZNI a kutya:)
A flexit is le lehet fixálni, és azért nem szakadnak azok olyan könnyen, ahhoz nagyon nagyot kell rántania a kutyának.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:46
Én Pest külvárosi részén lakok, itt nagyon sok kutya van, és nagyjából a 80%-uk póráz nélkül sétál. Igaz patakparton, ahol nincs gyalogos forgalom. De sosem volt még gond, az elmúlt 6-7 évben egyszer razziáztak csak a közterületesek. Szerintem ha tudják, hogy valahol kulturált kutyatartás van, ott nem csinálnak ebből nagy ügyet.
8:46-nak
természetesen el lehet engedni az arra kijelölt helyen.
Vannak kutyafuttatók,illetve a belterületen kívül,a külterületen is elengedheted minden gond nélkül.
Golden retrievernek NE vegyél flexit. Persze ha azt akarod hogy a sétáid úgy teljenek jó esetben nem röpülsz utána de akkor is húz amennyire csak tud, akkor vegyél neki.
De egy Goldennek én azt javaslom hogy Retriever pórázt vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!