Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az igaz, hogy a mopszoknak...

Az igaz, hogy a mopszoknak "be kell segíteni" a párzásnál?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
újabb szaporító..
2009. jún. 7. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Kérlek, ha ennyire tájékozatlan vagy a fajtát illetően, akkor ne szaporíts. Még annyi mást sem tudsz akkor.
2009. jún. 7. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Elég eltorzított fajta,nem lepne meg,ha nem tudnának természetes úton szaporodni.

Most divat,gondolja a kedves gazdi,hogy jól el lehet majd adni a kicsiket.

2009. jún. 7. 21:44
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Na, szóval a mopszokat általában mesterségesen termékenyítik meg. Ezenkívül a "nehézellő" fajták között van, tehát az esetek legnagyobb részében csak császárral képes világrahozni a kölykeit. A tenyésztők nem is kockáztatnak (egy megakadt kölyök a saját, a többi kölyök és a szuka elpusztulását is okozhatja) így eleve császározzák a kutyát.
2009. jún. 7. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Már ne haragudjanak a kedves hozzászólók: de honnan gondolják, hogy szaporítani akarja a kutyákat? Lehet, hogy nincs is mopsza és ezt hallotta valahol, és szerette volna biztosra tudni. Így fordult hozzátok, és most gondolom köszöni a "segítséget".
2009. jún. 7. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
44%

Nem is igazán értem,mi értelme van egy életképtelen,torz fajtát tenyészteni/szaporítani.

Elleni nem tudnak egyedül,probléma van a légzésükkel,meg még pár fajtaspecifikus gond,nem lehet könnyű az életük.

2009. jún. 7. 23:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Van mopszom!De eszembe nem jutna,hogy szaporítsam hisz nem is értek hozzá!!!!És annál jobban szeretem mint hogy hagyjam,hogy összevágdossák!Csak hallottam valakitől és azt gondoltam itt vannak olyan emberkék akik tudják.Akik normálisan válaszoltak azoknak NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!
2009. jún. 8. 15:25
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Itt ezen az oldalon,ilyen emberkék vannak sajnos.Ezek neked itt nemm fognak segíteni,10 emberből kb 7-8 ember fog és tud segíteni.A többieknek,meg tudod ez a szokásuk,hogy baszogassák a másikat.SAJNOS!
2009. jún. 8. 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapi 17:30-as vagyok.Rosszul írtam az egyik mondatomat!A helyes:A 10 emberből 2-3 ember fog és tud segíteni,a többi 7-8 ember,pedig nem!!!!!!!!!!
2009. jún. 9. 14:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.Teljesen egyetértek Veled!
2009. jún. 9. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!