Mennyit vártatok a kutyusotokra? Hogy bírtátok?
Figyelt kérdés
Én február elején "csaptam le" egy párosításra,még 1,5 hónap,míg megszületnek a picik. Az se biztos,hogy lesz köztük kan :), de már teljesen be vagyok pörögve,nem is tudom,hogy bírom ki ezt a pár hónapot! :)2012. febr. 29. 12:18
21/26 A kérdező kommentje:
Berni pásztor :)
2012. febr. 29. 14:48
22/26 anonim válasza:
Én sem vártam, mert szintén menhelyről hoztam a kutyámat. Egy menhelyes kutya is lehet ugyanannyira kedves és szerethető. Sőt...
Ez volt a válaszom. Egy szóval sem ócsároltam a törzskönyves kutyákat, ugyanis a másik kutyám az. :) Nem értem, hogy miért kellett lepontozni. Ha valaki elmondja, valahogy meghálálom.
23/26 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le. És nem is a te válaszod bántott, hanem az,aki azt írta,hogy "normális ember nem ....".
2012. febr. 29. 14:52
24/26 anonim válasza:
Az első kutyámra összesen valamivel több, mint három évet vártam, mire a kívánt párosítás sikerült, a kölykök megszülettek és én magamhoz vehettem az akkor még csöppséget. A második kutyámra már csak kicsit kevesebb, mint két évet türelmetlenkedtem. Az ideiglenesben lévő összes kutyám, ahogy a mostani kettő is pedig spontán, egy-két hét leforgása alatt került hozzám. :)
25/26 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok és nekem is bernim van!!! Imádnivaló! Elárulod, hogy melyik kennelben nézted ki? Van egy pár tenyésztő ismerősöm nekem is! :)
Nagyon jó választás a berni!
26/26 A kérdező kommentje:
Nem magyar kennel :)
2012. febr. 29. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!