Miért olcsók a pekingi palotapincsi kutyák? Nekem volt, és lesz is. Nagyon édesnek tartom őket.
Mert nem valami népszerű ebek...
Nem csúnyák de nekem pl. nem kellenének....
a minőségi pekingi ugyanúgy nem olcsó, ahogy a minőségi yorki sem.
megint más kérdés, hogy szaporítják orrba-szájba, így lehet szerezni pincsire hasonlító kutyákat már a fajtatiszta kutya árának töredékéért.
egy pekingi tenyészminőségű kutya 200 ezer körül van...nem mondanám olcsónak.
Pesze van szaporított 20 ezerért is dögivel
Nem divatos most. A 80-as években volt az.
De már akkor beszélték róluk, hogy sokaknak fáj a lába a hosszú hátuk miatt. :(
Persze nem ők tehetnek erről. De én emiatt nem is vennék, bármilyen aranyos meg szép is, nem tudnám végignézni, hogy esetleg szenved. Meg a szemük is érzékeny. Jobb akkor már inkább egy egészségesebb fajtát választani, amelyik nem hajlamos betegségekre.
Futni egyáltalán nem is tudnak a testfelépítésük miatt. Hosszú hát, aprócska lábak. Gondolhatod így milyen "egészséges" életük lehet. :/
Csak kínlódnak egy bizonyos kor után.
Hát köszi!Arra gondoltam azért mert pl: a yorki szinte divat kutya lett.De nem is értem ,hogy egy élőlényből miért kell divatot csinálni?!
Amelyik kutya nem divat,vagy ha keverék akkor már mehet is a süllyesztőbe?!Nagyon ocsmány dolognak tartom ezt!
Amúgy az én pincsim úgy futott alig értem utol.
A betegségről meg az a véleményem,hogy valamennyire minden kutya hajlamos betegségre.Hol ezért,hol azért.
De sok betegség kiküszöbölhetők,ha valaki rendszeresen vizsgáltatja,és megfelelő körülmények közt tartja.
Hiába van valakinek Yoksi-ja,ha nem oltatja,vagy nem sétáltaja stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!