Az idős nénik 90%-a pincsi kutyát vesz magának! De miért?!
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 19:53
1/7 anonim válasza:
Én idős néniket mindig idős tacsikkal látok:)
2/7 anonim válasza:
Az én nagyimnak is az van :)
Szerintem azért mert ez a legolcsóbb kistestű fajta.
3/7 anonim válasza:
Mamámnak sose volt se pincsije, se tacsija, pedig sajnos már az idős néni kategóriába esik. Németjuhász, NJ-skótjuhász mix, valami vörös útszéli kotorékeb, schnauzer keverék és jelenleg valami labrador mix van neki. A másiknak meg puli és kuvasz.
4/7 anonim válasza:
Attól függ. Városban általában tacskót, pincsit, vagy ennek keverékeit látok, bár látom westiet, bulldogot is időseknél.
Kint vidéken meg házőrzés céljából tartják az idősek is az ebet
5/7 Akiteki válasza:
Még mindig jobb, mint mikor a 80 éves 40 kilós nénike egy kan dobermannal volt és folyton messziről sikítozott, hogy ne menjünk kutyával a közelébe, mert támad.
6/7 anonim válasza:
Azért mert a naggyal nem bírnak el.És kell nekik a séta a lábuk miatt.(mert akkor javul)
7/7 anonim válasza:
Így belegondolva tényleg a pincsi és a tacsi a leggyakoribb náluk. Szerintem azért, mert lakásban tartják(panel, társasház..), legalábbis amikor panelban laktunk ott minden öreg néninek pincsije vagy tacsija volt. Mióta kiköltöztünk a családi házas részre, azóta inkább pulis, keverékes és egy csomó shih-tzu-s nénivel találkoztam, pedig már jó ideje itt lakunk. Mamáméknak pl foxi, óriás schnauzer, jagd, német juhász kutyájuk volt(jagd és német juhász több is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!