Palotapincsi vagy más kutyafajta?
KEDVES Kérdező.a pincsi a legjobb választás.26ónapja halt meg a pincsim 13 éves volt,1hétig hajdoklott.nem tudtuk mi baja volt,csak annyit hogy nem tud nagy wc'-ni.a 13 kerületben az állat kórházban azt mondt
ák prosztata gyulladás.utolsó éjszakáján nagyon rosszùl volt,este amikor a kereszt anyukám felébredt egy nagy pocsoja vèrrel szembesült.akár milyen rosszúl volt méltódsággal viselte és egy ''szót nem szólt''.reggel amikor elmentem iskolába hasmenáse volt amin feküdt huzatot řatolta a fejével h eldugja..szegénykémnek már üveges volt a szeme.aztán iskolába jött az anyukám...meghalt...vastagbél,gyomor,here rákja volt nagyon sok és mind at-es...3éve kezdődöt neki.azt mondta a doktor HŐS volt a kutya...halkan szenvedet..amikor megtudtam mi baja volt rá jöttem..hogy ez a fajta kutya,büszke,hűséges,méltóságos...A LEGJOBB VÁLASZTÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!