Mit szóltok ehhez a videóhoz? Azt hiszem aki eddig Eukanubát vett, az átgondolhatná milyen cégnek is adja a pénzét.
Ez az Eukanuba és Iams (ugyanaz a cég) általt végzett állatkísérteletkről szól. Egyszerűen felháborító. SOHA nem vennék Eukanubát!!!!
Nemcsak az Eukanuba kísérletezik. Bármelyik megteheti. Gyógyszerek, samponok, szappanok, parfümök, testápolók, fogkrémek legnagyobb része így készül.
Mindez legálisan. Ha kell valami, használjanak embert (bűnözőket, állatkínzókat). Bezzeg ehhez nincs vér a pucájukban, de ártatlan állatokat megkínozni, ahhoz igen. Mert mi vagyunk a fasza emberiség. Undorító!!!
Nézzétek meg:
Én azóta nem eszem húst.
Kedves 10:46-os hozzászóló és mások, akik kételkednek.
Az Eukanuba igenis végez állatkísérleteket, ez nem csak egy lejárató kampány ellenük. A kísérletekre engedélyük van, mint nagyon sok labornak. Igen, sajnos még mindig külföldön is és Magyarországon is engedélyezett az állatkísérlet.
Hogy milyen kísérleteket végez a Eukanuba?
Csak egy példa:
A túlsúlyos kutyáknak macskáknak a diétás tápokat pl. úgy fejleszti ki, hogy kutyákat, macskákat rövid időn belül rengeteg túlsúlyhoz juttatnak, majd drasztikus fogyasztás következik. Az állatok kis helyeken élnek, az izomzatuk elsorvad, ez a súlyingadozás pedig tönkreteszi az ízületeket, csontokat, megterheli a vesét, szívet stb... A kísérletben résztvevő állatok iszonyatos fájdalmakon esnek át, mire mindent feljegyzetelve kifejlesztik a tökéletes tápot, amit a kereskedelemben a gazdik megvesznek kedvenceik örömére és egészségük megóvására.
A kísérletek után az egyedeket nem lehet a szabályzatok szerint újabb kísérletben „felhasználni”, így kiiktatják őket.
Nem, a Eukanuba nem rossz táp, de ilyen áron????
Én sosem vennék a kutyámnak, macskámnak ilyen terméket.
A történet igaz, több külföldi hírszerzés is foglalkozott már a témával, de az Eukanuba termékeket akkreditált laborokban a szabályoknak megfelelően végzik, így nem ütköznek törvényszegésbe.
Többek között az Ariel, Colgate, Pantene Pro-V, Max factor, Tide, Camay, Lenor, Meister Proper, Always, Pampers, Kamill, Wash and Go, Ajax, Henkel, Johnson and Jhonson és még rengeteg terméket tesztelnek állatokon.
Az állatkísérleteket és állatkísérleteket nem végző cégekre rá lehet keresni a neten. Több hivatalos listát fogtok találni.
Az én kutyám úgy köpi ki ezt a tápot,mintha mérgező lenne.
Hill's-et kap,nem tudom,ők kísérleteznek-e.
Kedves 19.31-es!
Jól értelmeztem az írásodat, és valóban ellenőrzöttek ezek a kísérletek? Akkor mi a probléma?
Nem a gyártót kell szídni, és bojkottálni, hanem szigorúbb törvényeket hozni, és a szabályhozókat ostromolni.
Ezek szerint fürödnünk, mosnunk, gyereket pelenkáznunk se lehet.
Üdv.
"Jól értelmeztem az írásodat, és valóban ellenőrzöttek ezek a kísérletek? Akkor mi a probléma?"
Az elv a probléma, az hogy etikátlan, és kegyetlen!
Szia! Igenis szeretem az állatokat, 3 kutyám van, az egyik mentett. Viszont: vagy a feltett videó hamis, vagy az ellenőrzött kísérlet nem igaz! Nem hiszem el, hogy egy ekkora multi cég ilyen mocskod laborokban kísérletezne, és ilyen módon. Mégegy lehetőség van: Vak ellenőrök járnak hozzájuk!
Egyébként pedíg ne légy ennyire álszent!
Nem létezik, hogy a fentebb felsorolt cégek termékeiből még egyiket sem próbáltad!
Nincs, aki ezt elhiszi, még Te magad sem.
Ja! Annyit még: A kutyám 2 évesen került hozzám, 3 hetembe telt, mire rátaláltam a Eucanuba-ra.
Ez volt az egyetlen táp, amit megevett, addíg szó szerint úgy tudtam csak szinte egy-egy falat kaját beleimádkozni, éhen ne haljon.
Ezt pedíg szó nélkü, elsóre megette, szép lett a szőre, visszahízta, amit 3 hét alatt lefogyott.
Azóta is ezt kapja, mert ezt szereti.
Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!