Mit szóltok ehhez a videóhoz? Azt hiszem aki eddig Eukanubát vett, az átgondolhatná milyen cégnek is adja a pénzét.
Ez az Eukanuba és Iams (ugyanaz a cég) általt végzett állatkísérteletkről szól. Egyszerűen felháborító. SOHA nem vennék Eukanubát!!!!
Úgy látszik,ez kutyafüggő.
Mindenesetre a 14 % hústartalom nagyon kevés ilyen árú tápnál.
Persze hogy szép a szőrük,a gabonától.
Sajnos ez itthon is folyik ... voltam az Eukanuba forgalmazójának egyik sintértelepén menteni... én ilyen állapotban állatokat rég láttam. Volt olyan beteg kutya akit talicskában toltak ki, mert menni nem birt ...
Soha nem adnék az állataimnak se Eukanubát, se Iamst.
Kedves 22:36-os hozzászóló.
Attól, hogy te nem hiszed el, ez a jelenség még létezik sajnos.
Mindenki azzal eteti a kutyáját, amivel tudja/akarja, és amilyen lelkiismerettel el tud számolni.
Az emberek érdekében történő állatkisérletek is dúrvák, de úgy gondolom elég morbid, hogy azért, hogy egy családi kedvenc jól éljen, több ezer másik kutyának, macskának kell úgy élnie, hogy nincs családja, nem sétál, játszik, stb... és szenvedve hal meg.
Szia! Én azt hiszem, nem ezen van a hangsúly, hogy az én kutyám jól éljen.
Itt az összes olyan céget bojkootálni kellene, aki állatokkal kísérletezik.
Ne mondd, hogy nem mostál még Ariellel, nem használtál Lenor-t, és sorolhatnám.
Nem hiszem úgysem, hogy itt mindenki, aki ágáll eme videó ellen, úgy megy vásárolni, hogy előtte, feljegyzi, milyen cégektől ne vásároljon.
Akkor meg miért pont a Eucanuba a fekete bárány?
Üdv.
Igen, biztosan vannak ilyen kísérletek, de vajon belegondoltunk-e hogy életszínvonalunk megtartásához vajon hány állat fájdalma járul hozzá?
Pl. reggeli mosdás, fogmosás dezodorálás, testápolók, fejfájásnál gyógyszerek stb. Ezeknek a termékeknek 70-80 % állatkíséretek folyamán kerül a piacra.
Annyit tudunk tenni, hogy nem veszünk és használunk olyan terméket, amikhez állatkísérleteket végeztek. És elmondjuk másoknak is, miért fontos ez. Jómagam évek óta csak ellenőrzött, állatkísérlet-mentes terméket használok, és nem drágábbak!csak meg kell nézni melyik cég gyártja. Tényleg fenn van a neten ez a lista.
Ha valakinek van ilyen információ a birtokában hogy melyek azok a tápok, amik kísérlet-mentesek, megköszönném ha megosztaná velem.Tényleg érdekel, jómagam Pro Pac Puppy-t adok a kutyámnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!