Kutyasétáltatáskor ti mindig felszeditek az ürüléket?
Mindig felszedem, kivétel, ha hasmenése van :D Bár akkor is próbálom összekotorgatni, de ha nagyon durva, akkor hagyom. Most már olyan szinten ideges vagyok konkrétan egy kutyára, a kutya rendszeresen arra a nyomvonalra sz@rik, amerre mi megyünk dolgunkat intézni (mindig ugyanarra a helyre járunk), hogy viszek magammal pluszban is zacsit és ha még egyszer meglátom, a gazdi kezébe nyomom. Vagy a férjem variációja fog élni, tudjuk melyik az autójuk, tudjuk milyet ürít a kutyája, szépen felszedjük és rárakjuk a szélvédőre (jöhet a lepontozás :D), ezt vállalom.
Egyébként mindig kukába dobom ki, kivétel nélkül.
Jó látni, hogy vannak akik felszedik. Én pont tegnap sétáltam a párommal és a hóban különösen feltűnő volt, a kb. fél méterenként elhelyezkedő kis kupacok.
Mivel pont egy társasház előtt voltunk, nem értettem, hogy ez a gazdákat miért nem zavarja.
Kertvárosban, parkokban, lakótelepen mindig felszedem, kivéve ha hatalmas növény közepébe nyomja a lelkem, vagy sötétben úgy eldugja, hogy nem találom...ha nagyon híg, akkor inkább próbálok földet rászórni. :D
A Duna parton akkor szedem, ha kuka közelében vagyunk, egyébként a nádasban, susnyásban senkit nem zavar
Előző vagyok, aki a társasházas hozzászólást írta.
Kérdésedre válaszolva, nem helyes, hogy nincs ott kuka. Szerintem a környékbeliekkel kéne reklamálni érte, esetleg aláírást gyűjteni az ügy érdekében.
Hiszen a nem kutya tartóknak is érdeke hogy legyen.
Azért azt a füves területet lehet, hogy gyerekek is használnák, és akkor ez számukra az ürülék miatt lehetetlen.
Nem helyes. Rakassatok oda kukát.
Bár véleményem szerint ez részben oldaná meg a problémát, mert aki fel akarja szedni, az felszedi és elviszi egy kukáig, tehát megtalálja a módját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!