Amerikai Staffordshire terrieremnek (kan) milyen nevet adjak? A lényeg, hogy méltóságteljes legyen.
Örülök, hogy felelősségteljes kutyatartó vagy.
Itt találsz elég sok kutyanevet ABC sorrendbe szedve.
Keresgélj:
Azt szoktam mondani, hogy az adott fajta származási helyére utaló neveket érdemes adni (pl. egy husky ne legyen már Zeusz, hanem pl. Odin) de egy amerikai staffinak milyen "régi amerikai" nevet találjak? :) Manitu, Quetzalcóatl? Na ne. :)
Rigel. Orion. Altair. Castor, Pollux. Sadir. Ezek csillagok/csillagképek nevei, de a többség mitológiai alakokról kapta a nevét, keress utána a történetüknek, ha érdekel.
10:27-es
Erdetelig Tengónak hívják, meg is tartanám a nevet, ha hallgatna rá, de mivel nem és nem tetszik annyira a név, változtatunk:)
11:08 Igen én is ilyesmire gondoltam ezek nagyon különlegesek és nem hétköznapi:)
Miltiádész, Filemon, Titusz, Maxim, Fantasztik, Szonik, Szonetta, Megalon, Ezsdrás, Mikádó, Voluta, Taminó, Tétefon, Milagrosz.
Ezek jutottak hirtelen eszembe, szerintem eléggé méltóságteljesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!