Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak én gondolom úgy, h erős...

Csak én gondolom úgy, h erős túlzás mindent a "falkavezérségre" fogni?

Figyelt kérdés
Megfogalmazódik egy probléma, senki sem ad hasznos gyakorlati tanácsot, konkrét tippet, metódust arra nézve, hogyan lehetne megoldani, hanem azonnal odabökik, h nem a kérdezőé a falkavezér szerep, sürgősen változtasson rajta. (Általában odalöknek még egy linket is. Itt valakinek valami komoly érdekeltsége lehet a cerberusnál :)) Persze, sok esetben egyértelmű, h a tisztelet hiánya, a rosszul alakult hierarchia miatt lép fel a probléma, de azért ennél összetettebb, árnyaltabb eseteknél nem segítség ezt odadobni a kérdező elé, mint valami koncot. Véleményem szerint túl van reagálva ez a falkavezér szöveg. Szerintetek?
2012. febr. 15. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek 90%-ában ez a kiváltó ok, a rangsorzavar. De persze, nem minden esetben.
2012. febr. 15. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
36%
szerintem nem csak te gondolod így, vannak még ostoba emberek bőven! :)
2012. febr. 16. 08:00
 13/14 anonim ***** válasza:
ja a cereberost meg népszigetit mindig is lehetett büntetlenül reklámozni itt....pedig egyik sz@rabb mint a másik...egyébként meg totálisan hülyeség bármilyen hasznos, konkrét tanácsot várni az interneten bárkitől is aki se a kutyát se a kutyatartót nem ismeri...másrészt a magatartászavarok 99%-a köthető a következetlen, bizonytalan neveléshez, tehát ahhoz, hogy a kutya nem láthatja meg embertársában a vezetőjét("falkavezérét"-persze az sohasem lesz falkavezér aki a cerberos tanácsaira hagyatkozik"hogyan legyek falkavezér?" mert annak semmi köze ehhez!)
2012. febr. 16. 10:51
 14/14 Akiteki ***** válasza:
59%

És melyik a jó iskola szerinted?

A népszigetibe akkor jártam, mikor még teljesen más oktatók voltak. Az nem tetszett. Az újakat még nem próbáltam. A Cerberos viszont sokat segített problémás kutyánál.

2012. febr. 16. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!