Nagyon büdös a kutyám szőre, mit tudnék tenni, hogy ne legyen ilyen erős szaga?
12 hetes a boxerem,nagyon büdi volt mikor hazahoztuk egy hete,egyszer megfürdettük,de a szaga megmaradt.Mit lehetne tenni,hogy ne legyen ilyen erős szaga?
Ha megázik a bundája,akkor az még rosszabb.Benti kutyus.
Mivel ápoljam a szőrét,van valami megoldás?
Mivel fürdettétek meg?
Nálunk a PH semleges lila flakonos baba nyugtató habfürdő vált be. Az állatorvos ajánlotta, mert gombás is volt a kutyám bőre és attól még büdösebb volt. Így megfürdettük a gombaellenes büdös samponnal, majd az olajos babával és olyan illata lett mint egy újszülött csecsemőnek :) Egyébként bullterrierem van.
Nem értem..miért lennék lusta fürdetni? 1 hete hoztam haza,egyszer fürdettem..én úgy tudom benti kutyákat 2-3 havonta lehet megfürdetni!Hol itt a lustaság Humor Herold?
Jelenleg Akanát eszik,ezt kapott előtte is.Mire váltsak?Melyik az ennél jobb táp?
Szia,
minden esetre javaslom, hogy vidd el orvoshoz, mert lehet, hogy bőr/szőrbetegsége van! Egyébként mi hintőporral ápolgattuk a mienket, amikor alomszaga volt kicsiként! Hol vetted a kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!