Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek való Beagle egy...

Szerintetek való Beagle egy első kutyás gazdinak?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék olyanok válaszára, akik rendelkeznek beagle-s tapasztalatokkal :) Ajánlanátok ezt a fajtát egy olyannak, akinek ezelőtt nem volt kutyusa?
2012. febr. 15. 09:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Bocsánat, az idézőjel lemaradt.
2012. febr. 15. 21:14
 22/23 anonim válasza:
Nos, az én beaglem most hét éves, de kölyökkorában megkeserítette a család életét. Ezt most nem úgy értem, hogy "utáltuk", de tény, hogy bűn rossz volt.:) Az első egy-két évet kell kibírni türelemmel, mert akkor a legkajlább, de idővel lenyugszik és nagyon okos kutyus lesz belőle. Ez nem csak az én esetem, több ismerősömnek is ez volt a tapasztalata. Ha egy igazán ragaszkodó, szeretetteljes kutyára vágysz, jobbat nem is találnál! Arra viszont készülj fel, hogy okoz majd meglepetéseket! De ezektől függetlenül csak imádni lehet!:)
2012. márc. 17. 20:08
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekem a beaglem most 4 éves. Szuka,ivartalanított. Rendkívül okos és értelmes,de alkalmi süket ha kaja nélkül hívom. Elengedni egyáltalán nem tudom a mezőn,de mert rettegek,hogy nem jönne vissza erre van nekem egy 5 méteres pórázom. Most olvastam pár behívásos trükköt, persze számtalant kipróbáltam már,de újra próbálkozok.

Első kutyának nem igazán ajánlanám,mert kitartás kell hozzá az biztos. Minden kutya más és más egy fajtán belül is. Van amelyik rombol és van amelyik teljesen nyugodt kicsi korában is.

Érdemes megkérdezni,hogy melyik kutya a legaktívabb vagy a legnyugodtabb az alomból és azt választani ami az igénynek megfelel.

Sok szerencsét ha mégis ezt a fajtát választod!:D

2013. ápr. 1. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!