Saját kutyámról van szó: pszichésen megzavarodott, fiammal szemben támadóvá vált, gyakorlatilag megrágta a kezeit, mire levertük róla. A kutyát likvidálni kell, de hogyan? Injekció szóba sem jöhet. Más barátságos módszert tudtok ajánlani?
a kutyát meg kéne/kellett volna nevelni, amire te nem voltál képes
pontosan hogyan történt az a megrágás és milyen kutya, mennyi idős? mennyi idős a gyerek és mennyi idős a gyerek ill. mit csinált a gyerek a kutyával?
Mivel 8 éves a kutya, ezért az idegi alapon történt támadás kizárható (abból a szempontból, hogy így született). Adjátok olyan helyre örökbe, ahol ezzel együtt vállalják, vannak nagyon tapasztalt gazdik, vagy olyanok, akik szakértő segítséget hívnának hozzá.
Mi történt konkrétan?
"Gyere el érte ,ha olyan nagy szakértő vagy."
Nem vagyok szakértő. De ha az én kutyámmal történt volna ilyen, akkor megvizsgáltam volna, hogy mit ronthattam el és szakértő segítséget kérek, nem rögtön a kiirtásával kezdek foglalkozni.
tudatos nevelés!
ne mondja már senki, hogy rendesen van nevelve, mozgatva egy kutya amelyik családtagra támad!
vannak erre szakosodott szakemberek akik megnevelik a gazdit és a kutyát is, de ehhez előbb be kell látni, hogy elcsesztétek a kutya nevelését, ti vagytok elsősorban a felelősek a történtekért, és ti is tehetitek helyre a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!