Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet, nem törzskönyveztetett...

Lehet, nem törzskönyveztetett szülőknek törzskönyveztetett utódja?

Figyelt kérdés
Pár napja összeszólalkoztam az egyik ismerősömmel, mivel az fb-n szeretett volna a nőstény kutyájának törzskönyveztetett kan találni, fedeztetésre. Megpróbáltam meggyőzni őt arról, hogy a hobbi állattartóknak nem kellene szaporítani feleslegesen, hiszen a menhelyek is és az utcák is tele vannak árva ebekkel. Természetesen ők letámadtak engem, és szépen szólva is melegebb éhajlatra küldtek..Pár napja azt mondták nekem, hogy nem feltétlenül kell a kutyaszülőknek törzskönyveztetetteknek lenniük ahhoz, hogy a kölykök már törzskönyvezve lehessenek. Nekem ez hülyeségnek tűnik. Remélem tud egy hozzáértő tanácsot adni nekem..Köszönöm!
2012. febr. 11. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsó! Pont ezt magyarázom hogy nem lehetne, de mégis megcsinálják! MAGYARIUL - NEM LEGÁLIS!!!!!!!!!
2012. febr. 12. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:
KÖSZI A LEPONTOZÁST, NEM ÉRTEM MIÉRT KELL LEFIKÁZNI ... SZERINTEM NEM ÍRTAM HÜLYESÉGET!
2012. febr. 12. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Dehogynem írtál... mint mondtam eleve, ha beállítanak egy tenyésztőhöz, akármennyire is sír az illető, nem TUD törzskönyvet kiállíttatni neki.

Azon kívül mi az, hogy bizonygatja, hogy nála született? A tenyésztők ismerik a tőlük származó kutyákat, nem fog adni valakinek törzskönyvet, csak mert kéri

2012. febr. 12. 13:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Ezen ne vesszetek össze! Azt hiszem, hogy az itt írók 90% a 'jó' oldalon áll. Ti is egyetértetek abban, hogy a szaporítók a hibásak azért, hogy a menhelyek és az utcák tele vannak árva állattal. Macska, kutya..teknős, papagáj. És én már hallottam olyanról is, hogy tengerimalacot, hörcsögöt dobtak ki! Ahogy fejlődik a világ, úgy butulnak el az emberek.
2012. febr. 12. 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!