Terhes lett a bullterrierem (fajtiszta kiskutyák lesznek törzskönyves szülőktől). Megbüntethetnek, ha eladom őket (törzskönyv nélkül)?
Egy ismerősöm áthozta a bullterrierét, hogy vigyázzak rár 1 napig, még kérdeztem is hogy nem lesz-e baj, meg hogy nem akarok kiskutyákat, erre ő mondta, hogy biztos nem mert már próbálta pároztatni de a kutyus nem akarta XD
Mégis terhes a kutyusom, már sokan mondták, hogy vennének tőlem kiskutyát, ha valaki megtudja meg is büntethetnek ezért (mert, hogy nincs bejelentve a "tenyésztés")?
Tudom milyen a lelki világuk! (de ez kicsit a neveléstől is függ).
Nem kell aggódnod, gondoskodom róla, hogy jó helyre kerüljenek, és jó nevelést kapjanak. (már huszadjára mondom).
Én befejeztem ezt a témát!
(Ja és ma du. megyünk dokihoz.)
Szia!
Mi lett a kicsikkel? Hányan lettek? Gondolom, hogy egy sem maradt a "nyakadon" Szerintem ezen az oldalon nem szabad ilyen elletéssel kapcsolatos dolgokat kérdezni, mert itt a legtöbb ember túlreagálja és túldramatizálja a dolgokat. Nekem is bullterrierem van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!