Ezért megbüntethetnek?
nálunk most lett felújítva a főtér és oda se lehet kutyát vinni ettől függetlenül oda viszem mivel ott a fagyizó kinti szóval nem érdekel ha meg meg állítanak elmondom hogy mért menetem oda..
amúgy szerintem elmondod azt a dolgot akkor nem hiszem hogy megbüntetnek meg egyszer szerintem meg úszod egy szóbeli figyelmeztetéssel... amúgy hiába hogy ki van rakva nem szokták mindenap minden órában nézni na ki szegte meg a szabályt.. mert én már egy hónapja járok a téren sőt rendőrökkel is találkoztam és ott volt nálam a kutya és nem is szóltak mondjuk nekem kistestű kutyám van..azért vigyázz.. de ha nincs más út csak az.. akkor nem tudsz mit tenni arra sok kutyás részhez én se vinném a kutyámat..
első vagyok:
igen én is szabály szegő vagyok :)
hát sajnos ez van Gödöllőn a főtérről kivannak tiltva sajnos..mert fel lett újítva és sok a kisgyerek szerintem azért lettek ki tiltva mondjuk rohadtul utálom hogy minden honnan ki tiltják a kutyákat..néhány hülye gazdi miatt aki nem szedi fel a kutya kakit meg agresszív kutyával járkál.. mindig a jó kutyások szenvedjenek miattuk..
Mondd meg nekik, hogy más úton egyszerűen nem lehet oda eljutni.
Szóval vagy csinálnak valamit a gettóban, vagy akkor meg továbbra is ott sétáltatod.
Kellene a sok főtérújítás helyett csinálni egy olyan teret ahol tényleg csak a kutya és a gazdi mehet!
Már a partra se lehet kutyát vinni, mert mindenki azt hiszi, h csak olyan neveletlen kutyák léteznek, mint a c*gányok kutyái! Ez felháborító!
De a kérdéshez hozzászólva ha megállítana egy rendőr, akkor elmondod neki, h miért nem azon a másik útvonalon sétáltatod a kutyádat, ahol szabad vinni, de nem tudnak olyan mértékben megbüntetni max szóbeli figyelmeztetés!
JÓ HÍREM VAN EMBEREK!!!
A Critical mass (biciklis felvonulás) hamarosan megszervezik a kutyás felvonulást!!!!:)
Szerintem is katasztrófa, hogy így csonkítják a kutyások jogait, nem írom le az én sztorim, hasonló, minit a tied, csak engem már névtelen telefonálók mérgezéssel, kiraboltatással és bombával (!!!) fenyegetnek.
3 olyan békés kutyám van, hogy a kisgyerekek átjárnak hozzánk játszani velük.
(Biztos szörnyen neveletlen, vad kutyák...:p)
Az a gond, hogy tényleg mi szívunk mások hülyesége miatt...
a kakihagyók, a nemnevelők, az uszítók, a láncraverők, a satöbbik miatt...
A kutyás felvonulás épp azért lesz, hogy megmutassuk, milyen sokan vagyunk NORMÁLIS kutyások.
Hogy lássák az emberek, hogy én a kutyámmal étterembe is mehetnék (ahogy a nyugati, fejlettebb országokban lehet is.), olyan jól nevelt.
KUTYÁSOK EGYESÜLJETEK!:):)
az utolsó vagyok, a lényeg lemaradt:
ezért max. szóbeli figyelmeztetést kapsz.
ha nincs rosszakaród, aki direkt "feljelent", akkor ne félj, semmilyen büntetéstől nem kell félned.
(megint utolsó) ha mégis beléd kötnének, akkor kérd meg az illetőt, hogy tegye járhatóvá a c.gányos részt, esetleg kísérjen téged odáig...:P
én nem szoktam általánosítani cigánysággal kapcsolatban, de az már engem is felháborít, hogy nekik mindent szabad...
a BKV-n ha nekem nincs jegyem azonnal megbüntetnek.
Ha egy c.gánynak (pláne esti járaton) szó nélkül arrébb mennek - félnek az ellenőrök...
ááá vérlázító.
(ugyanúgy emiatt a sok h.lye c.gány miatt sok normális szív,ahogy sok hülye kutyás miatt mi is...)
szép világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!