Megbüntethetnek, ha el szeretném altatni a kutyáimat?
(bővebben lent)
Kik? Elmész állatorvoshoz, és elmondod a problémát. Elaltathatja, ha olyan a hozzáállása. De talán próbáld meg inkább menhelyre vinni őket.
2010. szept. 23. 15:33
Hát akkor még ha csak a csirkék miatt akkor igen,viszotn igy hogy megtámadott már titeket is indokolt és nem fognak,de szerintem kell bizonyiték (orvosi vélemény vagy ilyesmi) van?
2010. szept. 23. 15:33
Azt nem tudom, hogy megbüntetnének-e, de biztos, hogy ez az egyetlen megoldás? Én imádom a kutyákat, és nekünk is volt egy ilyen kutyánk, sajnos apa nem volt megértő, felakasztotta :( azért is mondom, hogy inkább találj vmi megoldást, inkább vidd el egy menhelyre...
2010. szept. 23. 15:34
mármint te magad akarod elaltatni őket valamilyen házi módszerrel?
vagy el akarod vinni állatorvoshoz, hogy altassa el őket, mert te képtelen voltál megnevelni, és bementek a tyúkólba, mert azt meg képtelenek voltatok normálisan elzárni?
ha normális a helyi állatorvos, akkor tuti nem fog egészséges állatokat csak úgy elaltatni, de ha tróger fajta, akkor egy kis zsebbevaló ellenében el fogja őket altatni sajnos. de az szégyen rád nézve is, és az orvosra nézve is.
okosabb módszer, ha elajándékozod a kutyákat, ha már felelősségteljesen bánni nem tudsz velük.
2010. szept. 23. 15:36
Jajj istenem!!! Nem hiszem, hogy megbüntetnek, de... Add inkább oda valakinek, vagy egy menhelyre. Képes lennél megöletni a kutyád, mert neveletlen? Ugye nem?
2010. szept. 23. 15:39
6/14 A kérdező kommentje:
Ja, és jóval több állat pusztult el miattuk. egy csomó macska meg két évvel ezelőtt ötvennél is több csirke. ja, és nem a kezdetektől neveljük mi őket. már voltak két évesek, mikor megkaptuk őket.
Most biztos engem is utálni fog mindenki, nem azt mondom, hogy egyetértek azzal, hogy elaltassák, sőt ez szörnyű..de nekünk is van 2 kutyánk 7 évesek és mindenre ami mozog és él és 2 lába van és szárnyas rámozdul. Nem tudom belőle kinevelni,én annyit tettem, mivel én szabadon sétáltatom az erdőben, szájkosárral járunk, hogy ne tegyen semmibe kárt. Megverni sosem vertem, nem bántanám soha. Megtanítani nem tudom, hogy lehetne vagy lehetett volna hogy ne szedjen szét mindent ami mozog, és emellett még hamis is. De a szájkosár segít.
2010. szept. 23. 15:57
8/14 A kérdező kommentje:
Aha... csak tudod télen is ugyanúgy megkapnak mindent. és már említettem, nem vagyunk dúsgazdagok, örülünk, ha az állatoknak és magunknak tudunk ételt venni, és jut valami apróságra.
Nem büntethetnek meg ha állatorvossal altattatod el őket. De milyen két kutyát mérgeztek meg, és kik? Mert ha te megmérgezed őket, vagy altatót adsz be nekik, akkor nagyon-nagyon megbüntetnek ám!
De miért nem adod inkább menhelyre őket? Nem sintértelepre! Kutyamenhelyre. Mert a sintérnél az altatás is jobb!
2010. szept. 23. 16:52
Ha állatorvoshoz viszed vagy sintérre elaltatni a kutyákat akkor mégis ki büntetne meg? Aki beadja nekik az injekciót? Ha magadtól "altatod el" akkor az meg állatkínzás és ha feljelentenek akkor meg is büntetnek.
2010. szept. 23. 17:25
Kapcsolódó kérdések: