Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megbüntethetnek, ha el szeretn...

Megbüntethetnek, ha el szeretném altatni a kutyáimat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már két évvel ezelőtt is volt egy ilyen eset. a kutyák reggelre bementek a tyúkólba (ami még nincs lebetonozva, de most majd le lesz) és megfojtottak 22 kiscsirkét és 8 tyúkot. maradt tehát 3 tyúk, egy kakas és 6 kacsa (a kacsák más helyen voltak, mert pocskolnak) egyébként az egyik kutya megtámadta már a 7 éves unokatesóm, és engem is. 14/l
2010. szept. 23. 15:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett a kutyusok sorsa..?
2010. okt. 23. 21:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem lettek elaltatva. igazából édesapám akarta őket elpaterolni. nagyon dühös volt, és azért tettem fel a kérdést, mert nem akartam, hogy az út mentén elütve, vagy a sintértelepen végezzék. elnézést a bunkó válaszokért, de azért nagyon ideges tudok lenni, ha ismeretlenül lek*rváznak. nem vagyok tökéletes, nem vagyok szelíd, de k*rva sem. elítélem azokat, akik rövid ismertség után nagyon fiatalon elveszíti a szüzességét, utána meg rinyál, hogy jaj de sz@® neki...ember vagyok én is, és be kell látnom a hibáimat.
2010. okt. 23. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Rendben, megértelek. Itt valóban nagyon gyakori, hogy az emberek látatlanban szidják egymást. Ne vedd magadra, nem éri meg kiborulni ilyenek miatt.

Örülök, hogy a kutyusok életben vannak, legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

Legyen szép a napod))

2010. okt. 24. 07:18
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

Már bocsi de nincs az az ismeretlen körülmény ami feljogosít egészséges állatok megölésére.

Én is örülök hogy életben maradtak, de sürgősen jobb helyet kell találni nekik, egyértelmű hogy nálatok nincs jó dolguk, nem tudjátok kezelni őket, az agresszióra nem az elpaterolás vagy altatás a megoldás. Nem lettek megnevelve, ez a gazdik hibája, A KUTYA SOSE HIBÁS, a ti felelősségetek hogy számukra megfelelő kezekbe kerüljenek és rehabolják őket.

2010. okt. 24. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!