Milyen kutyafajtát válasszak első kutyának, hogy később alkalmas legyek "keményebb", ÖV-re alkalmas kutyát tartani?
Minden álmom egy Örző-Védőre alkalmas kutya,amivel járnék kutyasuliba,kiképezném..stb. Viszont mivel mégcsak első kutyám lenne ezért nem merek bevállalni egy ilyet,maximum hasonlot.
Labrador,Golden...nem érdekelnek:)
Rengeteg szabadidöm lenne rá,délután 2-től bármeddig. Kert is van.
Ha vinnéd az ÖV-t oviba, kutyasuliba stb., akkor bevállalhatod akár első kutyának is - én is ezt tettem :)
Így "felügyelet alatt vagytok" és ha gond van, ott a segítség.
Értem :)
Mit szólnál egy boxerhez?
Először nekem sem tetszett a boxer, ódzkodtam tőle, de ha kiskutyát akartam, akkor márpedig boxerhez ragaszkodott a párom.
Mikor megláttuk az almot, a mi kis boxerünket, mindez elszállt, mikor a karomba fogtam először a picit, egyből szerelmes lettem belé!!!
Szerintem külső alapján ne hamarkodd el a döntést, a boxer egy nagyon szuper csapa szív-lélek kutyus!! :)
Én később Argentín dogot szeretnék:))) Minden álmom.
És egy német doghoz mit szoltok? Kezdetnek jo lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!