Hányhat a kutya a vemhességtől? Illetve baj, ha fedeztetés után még mindig vérzik?
Aham, miért is vagyunk idióta bunkók? Én sehol sem látok olyan hozzászólást ami idióta lenne és bunkón írták volna.
Leírtunk egy tényt, és attól, hogy neked nem tetszik attól még igaz. Tudod ez ":DDDDDDD XDDDDDDDDDD :PPPPP" smileyk tömkelege eléggé irritáló... Na mindegy. Igazából azt csinálsz amit akarsz, úgy csinálod ahogy akarod, de ha lesz*rod a véleményünket akkor legközelebb ne itt kérdezz, mert hát itt úgyis csak idióta bunkók vannak.
15:16 :)
Köszi a választ. Ő nem bevérzett, hanem simán tüzel, csak nem maradt abba vérzés akkor sem, amikor már a kant felvette. De az első tüzelésnél is végig vérzett 21 napon keresztül! És sem méhgyulladása, sem semmi más baja nem volt. Persze, nem adatok neki antibiotikumot, legalábbis, amíg nem muszáj, addig biztosan nem. Egyébként már tegnap is alig vérzett, ma meg már egyáltalán nem. :) Remélem minden rendben lesz. Amúgy tegnap még utána olvastam, és azt találtam, hogy fedeztetés után, ha 8 napon túl is vérzik, akkor nem volt sikeres a fedeztetés. A 8. nap vasárnap lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!