Hányhat a kutya a vemhességtől? Illetve baj, ha fedeztetés után még mindig vérzik?
Nem hányhat a kutyád a vemhességtől,max. vissza öklendezi az ételt a szülés előtti órákban.Tehát a te esetedben nem ez a hányás oka!
Baj ha fedeztetés után még mindig vérzik,ugyan is már a fedeztetéskor sem kellene véreznie, a megfelelő időpontban a péra ajkak duzzadtak és halvány piros átlátszó váladék van nem vér.
Kedves állatgazdi tessék elvinni állatdokihoz a kutyát!
Úgy látom minden áron kölyök kutyákat akarsz gyártani akkor pedig olvasgatni előtte egy kis szaporodás biológiát...
Egyébként nem olcsóbb egy császározás esetleg egy későn felismert gennyes méh gyulladás esetén a méh eltávolítása sem mint egy ivartalanítás!
Nem attól leszel szaporító, mert a kiskutyáknak nem tudsz helyet találni. Hanem attól, hogy semmit nem tudsz a tenyésztésről magáról, és csak kedvtelésből/pénzszerzés céljából szaporítja az ember a kutyáját.
Van törzskönyve a kutyádnak? Standardnak megfelel? Bizonyos genetikai adottságok alapján fedeztetted?
Szóval csak azért mert nem tudod mit takar a szaporító szó maga attól még sajnos abba a kategóriába tartozol, mivel az egész dologról fogalmad sincs, belevágtál úgy, hogy akár még a kutyád életét is kockáztatod.
Amúgy ha nem felel meg az állatorvosod szakértelme akkor menj másikhoz.
Ha vérzett, már fedeztetni sem kellett volna.Egyáltalán időben volt?
Sanszos a méhgyulladás. Ultrahangra kell vinni.
Utolsó hozzászólónak, aki tudott normális hangnemben válaszolni:
Igen, időben volt, a tüzelés kezdetétől számított 12. napon. A 11. napon pl. nem is engedte a kant magához közel.
Voltunk dokinál, azt mondta várjunk pár napot a vérzéssel, és utána antibiotikum kúra. De ma már nem vérzik, csak nagyon halvány pár csepp van itt ott. :)
Még valamit kihagytam kedveskéim: az ellés után, mindenképpen ivartalaníttatni akarom!!!!! Csak szeretnék egy kuttyot megtartani, és miért fizessek érte súlyos tízezreket, ha egyszer meg tudom így oldani???? :DDDD
Amúgy meg inkább azokat a gazdikat kellene megszólni, akik nem tudnak vigyázni a kutyájukra, aztán felcsinálja szegény kutyát ki tudja mennyi és milyen fajtájú kutya, aztán a kölyköket dobozba kidobják az út szélére.... Pfffffffffff Ennyi.
Jártam anno én is így egy kutyámmal. Bevérzett fedeztetésnél. Persze, kölyök nem lett és ivartalanítás lett a vége.
Lehet, nálad sem marad vemhes a szuka.Vemhességnél antibogyó azért nem jó . Egyáltalán nem jó a kiskutyákra a hatása. Az az alom már nem teljesen normális körülmények között fejlődik. De Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!