Egy ivarérett kan kutya szenvedhet attól, h esélye sincs lányt kapni?
Igen, szenvedhet tőle. Az nem igaz, hogy csak akkor kell neki a nőstény, ha nőstény egyeddel érintkezik. Volt egy japán csin kutyusom és rendszeresen megizélte az usanka sapkát, amit még kiskorába adtunk neki. Tehát, hogy érthető legyek, rendszeresen kellett utána takarítani...
Elég későn kapott kislányt, körülbelül 6-7 éves korában. Akkor már teljesen bolond volt szegénykém, nem is tudtunk sokszor arrébb menni tőle, még bennünket is megharapott, volt hogy az orromat harapta meg, amikor felemeltem, hogy megszeretgessem, de olyan is volt, hogy arra keltem fel, hogy a lábujjamba harapott bele. Ha jöttek hozzánk el kellett zárni, mert a sarokba szorította a vendéget. Persze ez az ideggyengeséghez hozzájárulhatott a genetikai háttér is, de az tény, amit a sapkával csinált rendszeresen.
Az lett a vége, hogy el kellett altattatnunk :( Nagyon sírtunk érte.
ha nincs szaga a szukáknak elviekben nem kellene inkább csak dominanciáról van szó.
Nekem sok kanom van, ha a szukák nem tüzelnek akkor rájuk se néznek de a dominanciájukat rajtuk szokták próbálgatni ha villogni akarnak csak a legdominánsabb kanom próbálkozik más kanokkal is dominálni, a többiek csak szukákkal de ennek nincs szexuális jellege.
Egyszerűen tiltsd le, ha ez téged zavar.... (én soha nem tiltom az ilyesmit...mert fedező kanoknál szerintem nincs értelme)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!