Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy ivarérett kan kutya...

Egy ivarérett kan kutya szenvedhet attól, h esélye sincs lányt kapni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 13:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%

Igen, frusztrált lehet ettől, te nem látod rajta? Nem kell ennyire ódzkodni az ivartalanítástól, a kutya személyisége semennyit nem fog változni, egyedül annyiban, hogy a szukákat nem akarja majd megmászni.

Egyébként egy igazán jól nevelt kutya nem végez párzó mozdulatokat a gazdája jelenlétében, se tárgyon, se más kutyán. Én a tüzelő szukámmal is kimehettem a kertbe, a kan kutyámnak meg sem fordult a fejében, hogy ráugorjon, mert tudja hol a helye.

2012. jan. 30. 17:33
 22/27 Mailerdeamon ***** válasza:
Semmi értelme hagyni, hogy felizgassa magát. Bár megmondani nem tudja, hogy ez neki milyen érzés, de kétlem, hogy kellemes. Ha szeretnéd, hogy kiegyensúlyozott legyen, ivartalaníttasd.
2012. jan. 30. 18:55
 23/27 Akiteki ***** válasza:
100%

Igen, szenvedhet, nagyon.

11 évesen ivartalanítottam az egyik kanomat. Azért vállalkoztam a késői műtétre, mert több szuka lett itthon és szegény volt hogy hetekig nem evett, olyan izgalomban volt. Hallottam kanról, aki szó szerint éhenhalt, mikor sorra tüzeltek mellette a szukák. De a saját szememmel is láttam, mikor szegénykém csak a szagot érezte a kertben és végig úgy járkált, hogy benne volt a bugee:)) a lábában. Ivartalanítás után lenyugodott, néha megpróbálkozott 1-1 tüzelő szukánál, de nem tudott velük mit kezdeni.

2012. jan. 30. 19:44
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szenved, mert az ösztön hajtja de nem élheti ki. Stresszel, frusztrált, ideges. Én még nem éltem együtt ivaros kannal, mivel csak menhelyi kutyáim vannak mind ivartalanítva kerültek hozzám, de egyik ismerősömnél tanúja voltam ahogy az ivaros kan felnyársalta magát a kerítésen a szomszéd tüzelő szuka miatt.
2012. jan. 30. 19:53
 25/27 Órai Andrea válasza:
Bocsánat, hogy közbekérdezek, de nagyon idevág. Nekem szukám van és folyton "lábazni" akar, ha értitek, mire gondolok. Ez most dominancia kérdése? Köszi,és bocsi a kérdezőtől, hogy belepiszkáltam a kérdésébe.
2012. febr. 2. 21:32
 26/27 anonim ***** válasza:
55%
Pontosan.
2012. febr. 2. 21:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen...ez a pasiknál is így van...
2012. febr. 3. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!