Pár kép a várva várt Német Törpe Pincser alomról. Vélemény? (őszintén)
2012. febr. 1. 20:01
1/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a kölykök, szerintem minden rendben velük. Még most picik, minden előfordulhat később. Lehet nem úgy nőnek, mint kellene, de lehet, hogy erős szívós kis dögök lesznek. Ne vegyél mérget semmire, de azért légy optimista, és adj meg nekik mindent, amit csak lehet. egészségükre külön figyelj!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Persze mindent megkapnak és heti rendszerességgel nézi a doki őket.
2012. febr. 1. 20:06
3/8 anonim válasza:
aranyoskák! :) szülőkről nincs foto?
4/8 A kérdező kommentje:
anya kutyáról van mindjárt mellékelem.
2012. febr. 1. 20:07
6/8 anonim válasza:
Szépek! :) Törzskönyvük van? Mert szerintem (bár így nem nagyon látszik,mert kicsik) gyönyörű kölykök lesznek,és érdemes lenne kiállítani őket :)
7/8 A kérdező kommentje:
igen törzskönyvesek.:)
2012. febr. 1. 20:12
8/8 Akiteki válasza:
Édesek, mint minden kölyök. A fajtáról gőzöm sincs, elhiszem ha azt mondod, hogy így kell kinézniük:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!