Hogyan tudnák Magyarországról, Németországba átvinni egy törpe pincser kutyát?
chip, útlevél, az útlevélben az oltások, féreghajtás, kullancs elleni kezelések
Semmi más nem kell, nem kell engedély
Értem,köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam,mégsem olyan bonyolult :) Csak imádom a kutyámat,nagyon a szívemhez nőtt! És chipet,útlevelet hol lehet elkészítettni?és mennyibe kerülne körülbelül?
Az oltása rendben van ma kapta meg az első oltását,még csak 6 hetes,és féregtelenítve van.De törzskönyve nincsen :S
Hát igen átvinném én is csak úgy Németországba,de barátom parázik... :) De fő a biztonság,odafigyelés :) Ha chip,útlevél kell ahhoz hogy kivigyem hát legyen :)
pont ma 1 hete hogy kaptam a kutyust :) De annyira a szívemhez nőtt,mint egyik állat se még soha.Hihetetlen hogy 1 hét alatt mennyire megszerettem.Ha nem lenne nekem nem is tudom hogy mi lenne velem :)Annyi szeretet fér ebbe a csöpp kis kutyába :)
Az oltásokat akkor át kell iratnod az útlevélbe, egyszerűbb, ha mindjártz kérsz egy útlevelet az orvostól.
Gondolom men kellmondanom,hogy amíg az oltási programját nem fejezed be, addig nem mehet sehová. eg parvóval nem utazhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!