Papillon, törpe foxterrier, törpe pincser. Hány évig élnek és kb. milyen árban vannak? Esetleg bp-i tenyésztő?
Jó esetben 10-15 év. A kistestűek általában ennyi ideig élnek, nagytestűek 8-12.
Mindig vannak kivételek, akik sokáig bírják, de olyan is van, hogy jóval korábban elpusztulnak vmi miatt.
Ezt kb. így lehet megsaccolni, nem lehet ezekre a fajtákra külön leszűrni.
10-15 évig élnek jó tartási körülmények között
törpe Foxterrier???? Az meg mi a rossz nyavaja?! Már minden fajtából lesz törpe vagy mini??? A végén törpe Német dogokkal fognak szaladgálni vagy retikülben hordható új fulandi is lesz....
Köszönöm!
Amúgy nemtom, nem értek a kutyákhoz. Egy nőci akar valami dögit ezek közül, csak nem tudott róluk sokat. Annyit amennyit a könyveiben olvasott, de az nem sok. Ezért kért meg hogy nézzek utána.
Natessék! Kérlek, ezzel ne engem szadizzatok mert nem én találtam/tenyésztettem ki.:)
Mondjuk... nekem azért bűzlik egy mondat:
"Az FCI által nem elfogadott fajta."
Uram atyám de csúnya... Ez nem is Foxi hanem patkány...
Nekem egy drótszőrű Foxterrier kanom van. Ez a Foxi fajta meggyalázása. Ezt a fajtát inkább Tarka pincsernek nevezném mint foxinak!
A papillonhoz értek, a másik fajtával nincs tapasztalatom.
A papillonok 14-16 évig is elélnek, mivel apró termetű, nagyon mozgékony kutyusokról van szó. Árakat nagyon befolyásolja, hogy milyen vérvonalú (ősei között mennyi díjnyertes kutya van), törzskönyves vagy nélküli, a szülők kiállításra jártak-e és milyen eredményeik vannak, a kutyus neme stb. Kb 80 ezertől kb 200 e Ft-ig... Itthon még nagyon ritkának számít, néhány tenyésztő van csak pl. : www.papillon.sokoldal.hu -n van bővebb fajtaleírás, infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!