Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért "ítéli el" a kis termetű...

Miért "ítéli el" a kis termetű kutyákat?

Figyelt kérdés
már többször is olvastam " h az nem kutya amely térd alatt van hanem csak egy kutyakinézetű patkány" miért gondolkozik NÉHÁNY ember így ??? am ti melyik "félét "(kis -nagy termetű)szeretitek jobban és miért ?
2009. máj. 31. 12:51
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szerintem, ha egy kutya idegesítő, arról nagyrészt a gazdája tehet. Ez a baj a kiskutyásokkal is, mert a legtöbben (és tisztelet a kivételnek!) divatból vesznek ilyen kutyát, csak hogy cukika kis ruhákba tudják öltöztetni, meg bele tudják tenni a táskájukba. Vagy csak mert kell valami kis plüss izé amit el lehet kényeztetni, és még levinni sem kell olyan sokszor, mert elég neki egy alom. Pedig ezekben a kiskutyákban rengeteg rejtett érték van! Nagyon okosak, csak foglalkozni kell velük, tanítani, és KUTYAKÉNT kezelni őket!

Habár semmi bajom velük (inkább sok gazdára vagyok mérges), én is a nagy termetű kutyákat szeretem.

A másik ami zavar a kiskutyákban, hogy nagyon drágák. Eleve megvetem, ha valaki pénzért vesz kutyát (sajnálom, ha valakit megbántottam), de aki tényleg szereti az állatokat, látogasson el egy menhelyre.

2009. jún. 1. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!