Igaz az hogy a mini termetű kutyákat alomra lehet szoktatni?
A kutya tiszta állat, csak kényszerből piszkit a saját területére. Nagyon legvégső esetben szabad alomra szoktatni, teljesen összezavarja ... senki nincs aki le tudná vinni? Szomszédkölök zsebpénzért, család, haver?
Na, ezért kell gondolkodni kutyabeszerzés elött.
mi sehogy se tudtuk a bichonjainkat rávenni hogy alomba végezzék el a dolgukat...naponta 3x szor 30-45 perc és csak északára rakunk ki újság papírt amin csak 1-2 pisi van..
12 óra az rengeteg egy kutya fél napot legyen egyedül gondolom már haza érsz kedved nincs levinni szegényt még azt mondom kertesbe laknál mert ha egy nap 1x kiviszed egy órára vagy többre a kutyát az már jó..de egy panelban 12 órát..szerintem nem legyen kutyád ha már meg van akkor keres neki olyan gazdikat akik nem ennyi időre hadják egyedül...mi ha suli idő van 8 óra amit max egyedül tölt..
Ezen az alapon minden kutyát alomra lehetne szoktatni, semmi köze ennek a testmérethez. Egyébként az én kutyám 5 hónapos kora után soha többé nem használta a kutyapelenkát, onnantól, hogy szobatiszta lett. Pedig még 2 évig le volt neki téve. Ha pisilnie kellett, akkor "szólt" de soha nem ment volna oda pisilni.
Nyilván előttem leírták páran, hogy a világ legnagyobb kicseszése lenne egy kutyával szemben, hogy 12 órára otthon hagyod. Legyen akváriumod, macskád, papagájaid, de ez a kutyának a legrosszabb, ami tehetsz vele.
Amúgy miért akarsz kutyát, ha otthon se vagy? Dolgozol 12 órát, alszol 8-at, és marad 4 órás összesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!