Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meddig bírja ki egy kutya a...

Meddig bírja ki egy kutya a szabadban (elszökött)?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy pár napja (3) elszökött a kutyám.

Én elmentem otthonról egyik nap, másik nap reggel pedig elkezdte szétrágni a kaput, és ki akart bújni alatta. Beszorult a feje, sírt, a szomszéd meg egy idegen felemelték a kaput, de a kutya nem befele, hanem kifele ment.

Ki szokott menni az utcára, hogyha kifér mellettünk, de csak 2-3 házzal megy arrébb, aztán visszajön, mert nem szökős ennyire. De most már nagyon ideges vagyok 4 napja nincs semmi. Egyébként benti kutya, mert télen félóra kint lét után reszket..Van esély arra, hogy visszajön, hazatalál, meg hogy életben van?

Egyébként kan kutya, és lehet azért szökött el, mert tüzelnek a szukák, nem?

Mindenesetre tettem ki szórólapokat, hátha valaki látta/befogadta. Mit lehet ilyenkor még tenni? Szoktam sétálni a környéken, hívogatni, a csontját csipogtatni (arra mindig jön), de semmi. Nagyanyám már ilyeneket mondd, hogy megfagyott, meg felkötötték stb.. (nagyon kedves nagyanyám van igaz? ...)

21L

2012. jan. 31. 11:02
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, vigyázunk:) Most is itt fekszik mellettem:) El sem engedem inkább viszem magammal dolgozni:)
2012. febr. 2. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!