Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyiket válasszam? Bolognese...

Melyiket válasszam? Bolognese ; yorkie és ti is mondhattok :D

Figyelt kérdés

bolognese ; yorkie ; ti is mondhattok ...

Körülmények:

1. kutyás lenne legyen okos :D jól kijöjjön macskákkal és nagy kutyákkal is és ezek a fajták milyen természetűek és különleges ápololást igényelnek-e??? előre is köszi

2009. máj. 30. 20:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
aranyos a yorkie is, minden kutya szép a maga módján, de én nem annyira szeretem szegényt. A bolognese úgy tudom okosabb (már bocsánat a yorkie-soknak :) ), valamint szerintem nagyon édes kutya. Én a havagneset is tudom ajánlani, hasonlít a bolognesere és ő is tündéri.
2010. júl. 11. 18:01
 22/29 anonim ***** válasza:

Sztem palota pincsit válasssz :) nagyon aranyos és megfelel azoknak amiket kiírtál :)

ezenkívól Yorkie-ról annyit nem lépcsőzhet, mert elszakad a lábába az ínszalag.. barátnőm tapasztalata!

2010. júl. 11. 23:26
 23/29 anonim ***** válasza:

23:26 vagyok

Palotapincsinek heti egy fésülés vagy 2 :D nekem is van két kiskutyám, heti 2 szer fésülöm őket.. és ragaszkodó kiskutyák.. és jól kijön nagyobb termetű kutyákkal is :)

2010. júl. 11. 23:27
 24/29 anonim ***** válasza:
uszkár....bár ismerek olyan yorkit aki kijön a macskákkal, de nem tudom, hogy mind kijön-e. az uszkár pedig alapból okos és 6 hetente kell kozmetikázni, ha rendes fazont akarsz neki
2010. júl. 12. 11:18
 25/29 anonim ***** válasza:

najó.

1. az h mennyire lesz okos csak rajtad múlik.

2. minden kutya fogékony. tehát ha te lelkiismeretesen foglalkozol vele akkor engedelmes, okos kutya lesz.

3. az is csak rajtad múlik h mennyire jön ki jól macskákkal. ha ráuszítod a cicákra pl. 'fogjad', 'kapd el' stb. akkor nem lesz macskabarát. de ha kiskorától fogva szoktatod a macskákhoz akkor macskabarát lesz. :D

4. nekem yorkim van. és nagyon szeretem.

nem csak azért mert édes.

NEM HULLIK A SZŐRE. persze sűrűn át kell fésülni, de így legalább a fésűben marad a szőre nem a szőnyegen. én még egy szőrszálat se láttam a szőnyegünkön. mellesleg (szerintem) gusztustalan, ha vkinek a ruhája teli van kutyaszőrrel.

NEM HANGOS. egyáltalán nem ugat, csak ha eldobom neki a labdát. de még erről is le lehet szoktatni.

NYUGODT, IMÁDJA A CSALÁDJÁT, TÜNDÉRI, NEM UNATKOZNÁL MELLETTE, HA ELMÉSZ MELLETTE NEM BÍROD KI, HOGY NE ÉRJ HOZZÁ.

a baj viszont, hogy ha azt akarod, hogy igényes és ápolt legyen -->kutyakozmetikus. legalább 2-3 havonta.

persze te is tudod fürdetni, vágni a szőrét, de azért annyit nem tudsz mint a kozmetikus.

a kutyakozmetikusunk TANÁCSOT AD, MEGFÜRDETI, LEVÁGJA A SZŐRÉT, CSÚSZKÁT VÁG A POPSIJÁHOZ (azért, hogy a kaki ne ragadjon fel) LEVÁGJA A KÖRMÉT, KIFÉSÜLI A GUBANCOKAT, KITISZTÍTJA A FÜLÉT, HA KELL KITÉPI ONNAN A FELESLEGES SZŐRT, MEGTISZTÍTJA A SZEMÉT, BEFÚJJA SZŐR ILLATOSÍTÓVAL, AD EGY HAJGUMIT ÉS EGY HAJCSATOT. ez mind benne van az árban.

ez nem azt jelenti h neked otthon nem kell átfésülnöd, összekötnöd a haját, megtisztítani a fülét, szemét.

2010. júl. 12. 22:56
 26/29 anonim ***** válasza:

uccsó vok.

ez am hülyeség h a bolognese okosabb!! nem azért mondom mert yorkis vagyok!!!!!

mindenki azt mondta nekem is h a yorkik ilyen hülyék olyan hülyék. én ezt nem így látom.

NEVELÉSTŐL FÜGG. az én kutyám nagyon okos, mert foglalkozok vele.

egyik kutya se fogja magától megtanulni h "ül".

és az a 'nagyon okos bolognese' se lesz olyan okos, ha nem foglalkozol vele napi szinten.

sajnálom az olyen tudatlan embereket, akik azt hiszik h x, y kutyafajta nem okos. -.-'

2010. júl. 12. 23:01
 27/29 anonim ***** válasza:

ember, alapból okos?

ugyanmár -.-

azért gondolkozzunk már egy kicsit.

2010. júl. 12. 23:03
 28/29 anonim ***** válasza:

háh mekkora hülyeségeket olvasok itt! :D

és mostmár uccsó négy én vok. :D

A YORKI IGENIS LÉPCSŐZHET!

1 éves koráig lefelé nem lépcsőzhet, mert öreg korára gerincproblémái lesznek.

viszont felfelé igenis lépcsőzhet, bár ne kezdjétek annyira korán, mondjuk én már akkor engedtem felfelé lépcsőzni, mikor még nem volt hat hónapos, de nem mindig, csak alkalmanként.

de szerintem nem megterhelő egy kevesebb mint két kilós kutyát felvenni.

2010. júl. 12. 23:07
 29/29 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, h a yorkie hülye! Persze, h nem hülye, de igenis van különbség fajta és fajta között, ha általánosítani akarunk a bolognese okosabb. Mindenki a saját tanácsát adja a kérdezőnek és kész!

Bolognese!

2010. júl. 13. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!