Ágnes Lengyel kérdése:
Vettem egy yorki kutyát és és megbetegedett de adásvételi szerződésünk nincs és a gazdálya azt mondta öt nem terheli a felelöség mert semmi baja nem volt. Most mit tudok tenn?
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 13:51
11/31 anonim válasza:
Chip és szerződés nélkül simán mondhatja, hogy életében nem látta azt a kutyát. Ha meg chip van, de szerződés nincs, még azt is mondhatja, hogy elloptad tőle.
Meg itt az oktatás egyfolytában, de ha süketek a fülek akkor ez az eredmény. Már ezerszer leírták, hogy miért nem szabad szaporítótól kutyát venni, de úgy látszik sokan csak a saját, és sajnos a kiskutya kárán tanulnak.
12/31 anonim válasza:
9. stílusa kissé bárdolatlan, de igaza van. fajtatiszta kutyát csak akkor vegyél, ha ki tudod fizetni a meglehetősen borsos árát egy tenyésztőnek. azzal nem lesz ilyen probléma. ha ez neked megterhelő anyagilag, akkor sokkal inkább egy ingyen elvihető keverék cuki kutus, mint egy szaporítótól származó divatos fajta, akinél a rokonságban álló kutyák összevissza lettek fedeztetve a gors szaporulat és minél több alom érdekében. szegény kiskutya, nem nyert a génlottón. ez neked is, nekeki is rossz, és addig így megy tovbb, míg lesznek olyan emberek, mint te, akik megveszik tőlük ezeket a szerencsétlen, rossz sorsú, leromlott génállománnyal rendelkező kiskutyákat. itt a szaporítón kívül senki sem jár jól. ez senkinek nem jó, csak nekik. amúgy tényleg érdemi infó lenne, h voltaképpen mi baja a kutyusnak... mindenképp vidd orvoshoz, most már a te felelősséged
13/31 anonim válasza:
szia. Mi baja a kiskutyának, és mennyi idős?
14/31 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, sajnos ez a különbség a szaporító és a tenyésztő között.
Ha megbízható helyről vetted volna, törzskönyvvel, szerződéssel, akkor most nem lenne ilyen problémád.
Vidd el állatorvoshoz, bármi is a baja.
15/31 A kérdező kommentje:
van oltva féregtelenítve és chippezve.púposan megy és levert.
2012. jan. 30. 14:29
16/31 anonim válasza:
Az ember a gyereke mellé sem kap karanciát! Nem viszed vissza a kórházba, hogy cseréljék vissza, mert megbetegedett. Akkor a kutyáddal miért tennéd ezt? Ne haragudj, de nem igazán azt érzem a kérdésedből, hogy tiszta szívből szeretnéd a yorkidat. Az én kutyusomnak sem jött le mind a két golyója, mégsem jutott az az eszembe, hogy akkor visszaviszem és becserélem, mint egy műszaki cikket.
17/31 anonim válasza:
állatorvos látta?
szerintem ez gyomor vagy bélgyulladás, annak vannak hasonló tünetei
18/31 A kérdező kommentje:
bocs félre értesz nem akarom visszavinni.csak tanácsot kértem
2012. jan. 30. 14:33
19/31 A kérdező kommentje:
tilla86 nak szolt
2012. jan. 30. 14:34
20/31 anonim válasza:
igen, szerintem is az emésztőrendszerben keresendő a probléma. széklete volt mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!