Mit tegyek a kutyámmal?
Nem, hanem nektek kell megtanulnotok olyan gazdáknak lenni, akiknek nem frusztrált a kutyájuk. Semmire sem figyeltél eddig? Én csupán a köztes időszakról beszéltem, azt kérve a kutya és a saját érdeketekben, hogy ne azzal a horror szájbekötővel hidaljátok át a problémát, mert esetleg rosszul jártok.
Komolyan mondom, kicsit olyan vagy, mint egy dacos tizenéves. Nem vagy az véletlenül?
Na ez az apró infó eddig hiányzott, hogy akkor csinálja, ha nem vagytok otthon. Ezt a problémát szeparációs szorongásnak hívják, olvass utána. A kutya nem rossz, hanem szorong. Pontosan azért mert teljesen félreneveltétek, mert azt hiszi ő a főnök, így az ő feladata a falka épségének megőrzése, amiben ti, a renitens falka tagok megakadályozzátok, mert nem fogadtok neki szót, hanem elmentek. Ő meg halálra aggódnak magát miattatok, ki akar jutni. Arról nem beszélve, hogy miért gondoljátok hogy érti miért kap szájkosarat ha nem is azonnal a rombolásért teszitek rá?
Ti adtatok olyan információkat, visszajelzéseket a kutyátoknak, ami miatt így viselkedik, csak magatoknak köszönhetitek
Ezeket még fusd át. Én még mindig azt mondnom, hogy kutyaiskola a megoldás, de ha ez nem lehetséges, akkor vetessétek fel menhelyen várólistára, mert hely az nincs sehol (csak ott ahol altatnak ugye) aztán reménykedjetek, hogy a következő 15 évét nem egy kennelben a menhelyen fogja leélni, hanem annak ellenére, hogy egy félrenevelt, problémás keverékkutyáról van szó, beleszeret valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!