Mit tegyek a kutyámmal?
cesar millan könyveit ajánlom nagyon jó.nálam is pont ez volt a helyzet egy beagle lánynál már el akartuk altatni de cesar módszere a legjobb kutyát faragta belőle.
fontos hogy te legyél a falkavezér,sokat futtassátok a kutyát, legyenek szabályok határokm és korlátok.mivel a kutya most serdül próbálgatja a határait és ha tie nem leszel a vezetője ő lesz a tiéd.nyugodtnak és magabiztosnak kell lenned mert a kutyák csak ezt értik nem a szavakat.az ivartalanítás is jó megoldás de az önmagában nem oldja meg a helyzetet.
örökbe fogadni én sem tudom, esetleg vidd el kutyasuliba. Szerintem ott sokat tanulhat. amúgy 1 éves szóval mondhatni hogy fiatal kutya, lehet hogy a kölyökkor sokáig tart nála sztem max még 1 év és abbahagyja, a másik ha ilyen intenzív akkor játssz vele te, fáraszd ki, vidd el futni, játszani labdázni, ha az energiája lemegy akkor nem csinál ilyet. Nekem is keverék kutyám van.
2. válaszadó:"szerintem senkinek sem fog kellene a korcs kutyád." 1. tanulj meg írni ez a mondat nem értelmes, 2. azért mert korcs/keverék miért rosszabb mint egy fajtiszta kutya? egy keverék is lehet ragaszkodó, hűséges, jól nevelt, feltéve ha megfelelő a gazdi hozzá. Nem a kutya milyensége a lényeg, hogy milyen szép, vagy milyen drága, vagy milyen menő, hanem hogy a kutya milyen, jól nevelt e, engedelmes, e stb. Állítom hogy az én keverék kutyám különb mint a tiéd, vagy akármelyik másik
sajnos, te egy tipikus felelőtlen gazdi vagy.
ez részben nem a te hibád, ez egyszerűen abból adódik,hogy nem tájékozódtál a kutya vállalása előtt arról,hogy ez mivel is jár.
pont az ilyenek miatt vannak tele a menhelyek !!!
és a kutya issza meg a levét!
A KUTYATARTÁSHOZ : IDŐ KELL, PÉNZ KELL ( napi tartása minimum : 20-250 ft)
nevelni kell ,és a nevelést meg kell tanulni.
kitartás kell !
és neked mid van ??
csak nyafogsz.
1:fáraszd le !
futtasd,játsz vele !ne levegőzni vidd, hanem foglalkozz vele!
azért rombol,mert figyelmet akar !!!
a kutyanevelés megtanulható. hát tanuld meg !!!
Ahogyan az elözö valaszolok irtak, vidd futni, szaladgalni több kutyakkal, kutyasuliba.. En meg ajanlanam a szobakennelt otthonra, hogy az legyen a helye. Ne bünteteskent zard be. Folyamatosan szoktasd be, s hogy ott nyugi es pihi van.
Vatera.hu-n talasz par ezerert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!