Mit tegyek a kutyámmal?
Figyelt kérdés
panelba lakunk, de hiába visszük le őt, foglalkozunk vele akkor is szét szed mindent, a szemetestől kezdve a tapétát..1éves lesz, nem tudjuk megnevelni.Esetleg ha valaki befogadná őt aki kertes házba lakik annak nagyon örülnék.Egyébként nagyon jámbor kutya, keverék és fiú.Ha nem sikerül senkinek odaadni, akkor szerintetek melyik menhely az melyben nem altatják el?köszönöm2012. jan. 29. 18:24
11/58 A kérdező kommentje:
OLVASOM A ,,HOGYAN LEGYEK FALKAVEZÉR,, CIKKET ÉS EGYRE JOBBAN RÁJÖVÖK, HOGY ELRONTOTTAM A KUTYA NEVELÉSÉT..
2012. jan. 29. 19:15
12/58 anonim válasza:
Jó, de kapcsolt ki a caps lockot... Jó a szemünk, látjuk a kicsi betáket is. Az internet világában a nagybetű kiabálást jelent, úgyhogy elég nagy udvariatlanság is folyton nagy betűvel írni.
13/58 A kérdező kommentje:
NE NÉZD HA NEM TETSZIK :d EGYSZERŰ
2012. jan. 29. 19:43
14/58 Akiteki válasza:
Na látod, pont ez a baj a kutyaneveléssel is. Csak mész a fejed után, nem gondolkodsz. Jobb is lesz a szerencsétlennek, ha lesz egy rendes gazdája.
15/58 anonim válasza:
Ezerszer megfogadtam már, hogy nem válaszolgatok olyanoknak, akik nem értékelik a segítséget, de sajnos a kutyák érdekében mégsem bírom abbahagyni... De azért kedves kérdező, jobban teszed, ha a jótanácsokat és az információt nem támadásnak veszed, hanem értelmezed, mérlegeled, és megköszönöd, akkor is, ha nem találtad hasznosnak. Így csinálják az értelmes emberek, akik fejlődni akarnak. A kutyád érdekében fejlődnöd kell, úgyhogy jobb lesz, ha változtatsz egy kicsit a világhoz való hozzáállásodon.
16/58 anonim válasza:
Én arról beszélek, hogy kaptál egy tanácsot arról, hogy hogyan viselkedj kultúráltan internetes társaságban, és leszartad. Ha a kutyával kapcsolatos tanácsokat is így kezeled, akkor tényleg keress neki másik gazdát.
17/58 A kérdező kommentje:
nem gondolom, hogy azért mert nagy betűvel írok, azzal bárkit is megsértenék..ha nekem így jó akkor így a jó..Tolerancia kéne belétek, nem az ilyen kis volümenű dolgokba belekötni..nem hiszem, hogy hibáztam volna akkorát
2012. jan. 29. 21:10
18/58 Akiteki válasza:
A netikett szabályai szerint ez sértés. Valaki normális hangon szólt, erre replikázni kezdtél. Tényleg nagyon kulturáltan mondta, hogy nem a nagybetűkkel van baj, hanem a hozzáállással.
De olvasd el a többi hozzászólást is és gondolkodj el a kutyád sorsán. Első lépésként javasolták, hogy vedd fel a kapcsolatot a tenyésztőjével.
19/58 anonim válasza:
OFF illemtanóra
kisbetű-nagybetű: semmiből sem állna kedvére tenned a neked segíteni szándékozó embereknek, mégse teszed, sőt még sértegeted is őket. mert bunkó vagy.
ON
első körben én is szobakennelt javasolnék. egész egyszerűen nem lesz lehetősége rombolni. közben pedig lesz időd utánaolvasni, hol ronthattad el a nevelését, és nekiállnod kijavítani.
20/58 A kérdező kommentje:
utolsó!örülök, ha Ti minden szabályt betartotok, akkor kiváló emberek lehettek! Na de a lényeg a kutyám.Az a baj, hogy keverék kutya, azért jozta el a Párom mert megakarták őt ölni.6kiskutía halt meg..miről beszéljek velük?
2012. jan. 29. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!