Mi lehetett a kutyámmal?
Figyelt kérdés
Vasárnap hányt, hétfőn egész nap feküdt, nem evett semmit, inni is csak úgy ivott, ha odatartottam neki a tálat. Tegnap el akartam vinni orvoshoz (este rendel), de délutánra sokkal jobban lett. Ma reggelre elpusztult. 5 és fél éves volt.2012. jan. 25. 22:04
1/5 anonim válasza:
Nagytestű volt? Ha igen és esetleg még etetés után rohangált, akkor egy gyomorcsavarodás is szóba jöhet. Ezért kell azonnal orvoshoz fordulni, ha valami probléma van.
2/5 anonim válasza:
Még az orvos sem tudná csak úgy, látottra megmondani.Már hétfőn kellett volna az az orvos. Rövid élete volt. Sajnálom a kutyát.
3/5 A kérdező kommentje:
Beagle volt és sosem rohangált evés után. Korábban is volt már, hogy füvet evett és hányt, a következő napon meg gyenge volt de utána feléledt. Most is így kezdődött, ezért nem gondoltam semmi rosszra.
2012. jan. 25. 22:20
4/5 anonim válasza:
Általában a kutyák sokszor esznek füvet.Van, amelyik ki is hányja. De az nem jellemző, hogy utána egy napig bágyadt, letört legyen. Valami nem volt rendben a kutyádnál , sajnos ezek szerint.
5/5 anonim válasza:
Babézia, esetleg. Vagy mérgezés. Vagy ezernyi más nyavalya. Sajnálom szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!