Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerülne egy ilyen...

Mennyibe kerülne egy ilyen házőrző?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kan, kölyök tervuren-t. Mennyibe kerülne? Nem tudtok 20.000Ft alatt egy ilyen kiskutyát? Ne legyen 8 hónapnál idősebb...
2012. jan. 24. 18:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

folytatás:

szóval írd már le ezeket a bizonyos szakkönyveket és a 8 értelmes kikötést. Tényleg érdekel.

Mert pl. hasmenéses sok mindentől lehet főleg egy kölyök kutya. Az én (tk-s) felnőtt, BH vizsgás, k99 sokszorosan vizsgázott kutyámnak is homályos a szeme ha fáradt, stb.

Most nem akarok visszavágni a kedves megjegyzésed miatt az elmeállapotomat illetően, de igazán figyelmes volt részedről.

2012. jan. 24. 21:14
 22/41 anonim ***** válasza:

Tényleg nem írtad?

"...tehát ha ezek megfelelnek akkor a szaporítóé is jó de ott nem fogok soha venni kutyát!"

2012. jan. 24. 21:15
 23/41 A kérdező kommentje:

1. Mindig nézzük meg a kutya szemét , hogy tisztán lát-e.

2. Nézzük meg a kutya végbélnyílását , hogy nincsenek-e hasmenésre utaló dolgok.

3. Ha felemeljük a kutyát győződjünk meg arról, hogy nem fáj-e neki valami.

4. Nézzük meg a kutya álkapcsát és az ínyt.

Még van pár de most nem tudok többet mert fáradt vagyok.

2012. jan. 24. 21:15
 24/41 A kérdező kommentje:
De hát ott van!!!!! Nem fogok venni szaporítónál kutyát. Nincsen szövegértésed?? le írtam, hogy nem fogok venni ott!!!
2012. jan. 24. 21:16
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok keverék kutyakölyökre rá lehet fogni, hogy tervueren, mert ez a sárgás-ordas szín és hegyes orr igen gyakori. És ha felnőve egy teljesen jellegtelen, falusi keverék lesz belőle, mit teszel? Hallottam már olyat, hogy a szaporítótól, törzskönyv nélkül vett pici bolognese kölyök felnőve komondor jellegű és méretű lett... Inkább gyűjtögess még egy évig, és vegyél rendes helyről!
2012. jan. 24. 21:19
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért vannak neten 30.000 alatt mert azok fajtiszták és nem fajtAtiszták. Amennyiben fajtatiszta kutyát szeretnél 1, lényegesen többet kell rászánnod és 2, meg kell felelned az adott tenyésztő által szabott feltételeknek is.

Szerintem olvasd át ezt az oldalt sok mindent tisztázni fog:

[link]

2012. jan. 24. 21:20
 27/41 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kérlek olvass el innen pár cikket: olcsokutya.info
2012. jan. 24. 21:20
 28/41 anonim ***** válasza:

Hopp, megelőztek :))

A másik, könnyen úgy járhatsz, mit ő:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2591696-staff..

2012. jan. 24. 21:21
 29/41 A kérdező kommentje:
Istenem!!!! Onnan akarok RENDES HELYRŐL . SOHA NEM VENNÉK MÁSHONNAN! De akkor kérlek mondj egy oldalt ami egy rendes hely oldala!!!
2012. jan. 24. 21:21
 30/41 A kérdező kommentje:
21:20 nekem azt az oldalt nem nyitja meg a firefox...
2012. jan. 24. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!