Mennyibe kerülne egy ilyen házőrző?
folytatás:
szóval írd már le ezeket a bizonyos szakkönyveket és a 8 értelmes kikötést. Tényleg érdekel.
Mert pl. hasmenéses sok mindentől lehet főleg egy kölyök kutya. Az én (tk-s) felnőtt, BH vizsgás, k99 sokszorosan vizsgázott kutyámnak is homályos a szeme ha fáradt, stb.
Most nem akarok visszavágni a kedves megjegyzésed miatt az elmeállapotomat illetően, de igazán figyelmes volt részedről.
Tényleg nem írtad?
"...tehát ha ezek megfelelnek akkor a szaporítóé is jó de ott nem fogok soha venni kutyát!"
1. Mindig nézzük meg a kutya szemét , hogy tisztán lát-e.
2. Nézzük meg a kutya végbélnyílását , hogy nincsenek-e hasmenésre utaló dolgok.
3. Ha felemeljük a kutyát győződjünk meg arról, hogy nem fáj-e neki valami.
4. Nézzük meg a kutya álkapcsát és az ínyt.
Még van pár de most nem tudok többet mert fáradt vagyok.
Azért vannak neten 30.000 alatt mert azok fajtiszták és nem fajtAtiszták. Amennyiben fajtatiszta kutyát szeretnél 1, lényegesen többet kell rászánnod és 2, meg kell felelned az adott tenyésztő által szabott feltételeknek is.
Szerintem olvasd át ezt az oldalt sok mindent tisztázni fog:
Hopp, megelőztek :))
A másik, könnyen úgy járhatsz, mit ő:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2591696-staff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!