Én és anyum az USAba költözünk, de anyának azt tanácsolták, ne vigyük a kutyánkat, mert sokba kerülne és macerás lenne én nagyon aggódok a kutya miatt, akit egy barátunknál hagyunk, szerintetek mi lesz vele?
Nem csak az a gond, hogy sokba kerülne, kéne neki egy csomó oltás, a repülőre csak altatva lehet felvinni, és ott ha jól tudom, először fél évig valami menhelyre be kéne zárni, hogy kiderüljön, nincs-e valami betegsége.
Ez a procedúra senkinek nem jó. Különösen a kutyának nem.
Ne aggódj, az ismerősöd biztosan gondját viseli majd a kutyának, és neki ez a legjobb megoldás.
az USA ba nem olyan macerás kutyát vinni max drága.. legjobb barátnőm most Ausztráliába költözött 2 kutyával... fél év karantén itthon 3 hónap karantén ott és több százezer forint a cargo plusz vérteszt stb...
Rendszeresen küldök kiskutyákat az USA ba sőt minden 3. évben megyek ki kiállítani több kutyával...egyáltalán nem vészes, ha azon a gépen utazik amin ti akkor csak felárat kell fizetni és nem is cargo ami kegyetlen drága
Én azt nem tudom megérteni valaki, hogyan hagyhatja el a kutyáját...
Második válaszoló téved, az USAban nincs karantén beutazáskor. Nem kellene neki csak útlevél, chip és a repülön sem teljes árú jegy, hanem amit a csomagok túlsúlyára számolnak, ami általában 10€
Ekkora összeget igazán ki lehetne bírni, az a k.urva kutya nem játékszer, amit ide-oda dobálhattok! Anyukád téged is itthon hagyna, ha sokba kerülsz? A kutya nálatok nem családtag? Borzasztó amit műveltek.
Itt egy kis info a szállításról.
Anyukád nem igazán szeretheti azt a kutyust ha ilyen vad ötletei vannak. Ő nem egy tárgy.
Nincs senkid akivel itthon maradhatnál, feltétlen vele kell menned?
Szerintem egy családtag megérdemel annyit, hogy magatokkal vigyétek, végig kell kérdezgetni a különböző légitársaságok info szolgálatait mi a helyzet állatszállítás ügyben.
A kistestű kutyákat úgy tudom ketrecben, szállítókosárban fel lehet vinni a gépre az utastérbe ahogy a linkelt cikkben is írják.
A féléves karantén Angliában volt divatban azt hiszem az oltási papírokkal nem rendelkező állatok esetében.
Azt nem hallottam, hogy az USA-ban is lenne ilyen de szerintem a nagykövetségen tudnál a legtöbb info-t összeszedni ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!