Én és anyum az USAba költözünk, de anyának azt tanácsolták, ne vigyük a kutyánkat, mert sokba kerülne és macerás lenne én nagyon aggódok a kutya miatt, akit egy barátunknál hagyunk, szerintetek mi lesz vele?
Szégyelld magad! Ez az első, ami beugrott. És hogyha egy gyereked lenne, azt is lepasszolnád ismerősnél, mert nem fér el?
Mikor magadhoz vetted azt a kutyát, letettél egy esküt, amiben az áll, h élete végéig gondozod és szereted. Erre 2 év után eldobod.
Nagyon remélem, hogy kint megtapasztaljátok ugyanezt, és mindenki egy darab sz@rnak fog titeket tekinteni! Mert semmi mást nem érdemeltek, csak ezt!
Ja, és a tartozást ki fogja kifizetni? Én, meg a többi "birka", aki itt marad?
Végtére jobb is, h odaadjátok másnak. Ilyen emberre egy falvelet se bíznék, nemhogy egy életet!
Fel sem tudom fogni, hogy még csak példaként!!! is hogyan hozható fel egy gyermek???!!! Álljunk már meg! Kell az állatvédelem, a felelősségteljes állattartás . . . de jó hogy nem már megkövezitek szerencsétlen kérdezőt. Biztos szereti a kutyát, eddig gondoskodott is róla és most is próbál, mert nem az utcára hajítja, vagy menhelyre tuszkolja, hanem normális gazdát keres neki. Ha a kutya jól szocializált pár hét alatt meg fogja szokni az új otthonát.
Van az a helyzet, amikor nehéz döntésekre kényszerülünk. Irigylem azokat a magasan kvalifikált válaszolókat, akiknek nincs vagy még nem volt ilyen problémájuk.
NE ALTASSÁTOK EL!!!!!!!!!!!!!
Ennél bármi jobb megoldás lenne!!!!
Amúgy ha nem bízol a férfiben, keressél neki olyan családot aki örökbefogadja!Biztosan találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!