Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerülne egy ilyen...

Mennyibe kerülne egy ilyen házőrző?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kan, kölyök tervuren-t. Mennyibe kerülne? Nem tudtok 20.000Ft alatt egy ilyen kiskutyát? Ne legyen 8 hónapnál idősebb...
2012. jan. 24. 18:38
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Ez nem ugyan az és nem nézek TV-t.

Van rendes honlap (expressz.hu) és ott volt 30k ért rendes gazditól sőt még ingyen is beoltott chip-es útleveles stb...

2012. jan. 24. 20:30
 12/41 Akiteki ***** válasza:
100%

Igen, azokról beszélünk.

Ismét a szokásos szitu: tanácsot adhatunk. Csak mi a görcsnek érdeklődsz, ha ilyen marhaokosnak képzeled magad?

2012. jan. 24. 20:33
 13/41 A kérdező kommentje:
:DDD Nem képzelem magamat okosnak nemtudom honnan veszed ha indolklod a válaszod megértem. De láttam reendes gazdától fajtiszta chippes féregtelenített oltott kan kiskutyát 30k forintért akkor az mi?
2012. jan. 24. 20:37
 14/41 anonim ***** válasza:

Sok szaporító átver=/

De az experssz.hu-n árult kutyusokról is halottam sok rosszat, bár igaz én linkeltem, de halottam rosszakat.

2012. jan. 24. 20:43
 15/41 anonim ***** válasza:
Igen, szó szerint max. csak fajtisztát találsz tényleg szaporítóknál. A chip kötelező, az oltást meg a féregtelenítést hogyan a búbánatba ne lehetne meghazuttolni? Elég, ha a szaporító csak annyit mond, hogy elveszett az oltási könyve a kutyának. Te nyílván már el is hitted.
2012. jan. 24. 20:44
 16/41 A kérdező kommentje:
:DDD Nem hiszek el ilyeneket de értem mire gondolsz. Olvastam a kutyákról értek hozzájuk és van 8 feltétel pl: csillogjon a szeme ne legyen homályos, a fenekénél ne legyen hasmenésre utaló nyom stb... tehát ha ezek megfelelnek akkor a szaporítóé is jó de ott nem fogok soha venni kutyát!
2012. jan. 24. 21:00
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert a dp, az epilepszia vagy más öröklődő betegségek legfőbb jele az, hogy a kölyök kutya szeme homályos.

Hogy ez mekkora baromság! Csak azt éred el, hogy tudni fogjuk, te r.ohadtul nem értessz a kutyákhoz. Gratulálok.

2012. jan. 24. 21:04
 18/41 A kérdező kommentje:
Utolsó :DDD te idegbeteg vagy kicsit le kéne higgadni. Ez tényleg így van és még van sok ilyen jel vannak szakkönyvek és azokban is írják.
2012. jan. 24. 21:06
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha szaporítónál nem fogsz soha venni kutyát (márpedig azt írtad), akkor mégis hol fogsz? Mert ennyiért tenyésztőtől nem kapsz. Elég zavaros az eszmefuttatásod.

És légyszi, írd már le ezeket

2012. jan. 24. 21:09
 20/41 A kérdező kommentje:

1. Nem írtam ezt.

2. Akkor a neten miért voltak 30.000 Forint alatt?

2012. jan. 24. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!