Mi a teendő ha a kutyánk izületes?
Figyelt kérdés
már kapott szurit is szegény már alig akar mozogni :S nagyon féltem!2012. jan. 23. 22:24
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm de ilyen vagyok na m1 ez más téma.. amúgy tud mozogni még futni is szoktam látni párszor akkor nem látszik h fájna neki de mikor sétál akkor sántít..
2012. jan. 25. 15:35
12/13 anonim válasza:
Az én pulim 15 éves. Már nem lát és nem hall, de nincsenek fájdalmai.A megszokott úton szaladgál, jól eszik, szobatiszta. ELDÖNTÖTTEM, hogy ha fájdalmai lesznek, (és nem lehet rajta segíteni) elaltatom. Már most előre siratom én is, nagyon megértelek, a kutyusod még nagyon fiatal, DE ............
13/13 A kérdező kommentje:
Annyira még.. nem súlyos itt a helyzet :S annak ellenére hogy sántít még ugyanúgy szaladgál.. nagyon sajnálom a kutyád :(
2012. jan. 26. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!