Fontos! Hány, megy a hasa, étvágytalan. Mi a teendő? (bővebben lent)
1.mindenhol van ügyeletes állatorvos
2. kölye van a kutyának és megint vemhes, másodszor 2,5 évesen? inkább nem mondok semmit....
hívd az ügyeletes orvost
Próbáld meg itatni akkor is ha kijön előle.Vegyél az ügyeletes patikába nyanyás csillapító kúpot.Amíg hány adhatod neki 3X1 alkalommal.
Van ügyelet,de többszörösét kéri és max 1 szuri és nem csinál semmit,,tapasztalat.
Á, semmi, ha eddig bírtad nézni, ahogy tönkremegy, akkor szerintem ezután is menni fog. Vemhesen beteg, parvogyanús, ki nem szarja le, majd elmúlik.
A teendő az, hogy hipersebességgel elszáguldasz a legközelebbi állatorvosi ügyeletre, meggógyíttatod, ivartalaníttatod, aztán feladsz egy hirdetést, vagy szólsz a fajtamentőknek, és keresel neki felelős gazdát.
10 évesen is lehet parvós, csak könnyebben átvészeli mint 2 hetesen.
4 napja étvágytalan, nem iszik, de még nem hívtál orvost egy vemheskutyához...
Kérlek ivartalaníttasd minél előbb, mielőtt belehal ez egyik szaporítási kísérletedbe
oké, te jobban tudod, mint az állatorvos. amúgy mit nem értettél azon, amit írtam? BEVAN OLTATVA. vagy rossz a szemed?!
jó, te meg bújj el.. szerdán viszik a szemetet.
Az oltott kutyák 2 %-a megbetegszik, ahogy plaz influenza ellen oltott emberek egy bizonyos százaléka is.
Nem,nem állatorvos vagyok,hanem humán orvos ami jelen esetben mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!